Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TUTUKLANDI !

TUTUKLANDI !

Baba cinayetinde tutuklama. İfadesinde neler söyledi ?


EreÄŸli ilçesinde tartıştığı babası Ahmet D.’ yi (42) kalbinden bıçaklayarak ölümüne sebebiyet veren Cemal Can D. (17) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun Cezaevine gönderildi. 


Olay 28 Mart 2023 Salı akşamı Gülüç Beldesi Bekyeri Mahallesi Bekyeri Caddesi Kılıçlar apartmanında meydana geldi. İddiaya göre babası Ahmet D. ile tartışan 17 yaşındaki Cemal Can D. (17) mutfaktan aldığı bıçak ile babasını kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Haber verilen 112 ekipleri olayda ağır yaralanan Ahmet D. ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel Anadolu hastanesine kaldırdı. Ahmet D. yapışan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babasının ölümün sebebiyet veren Cemal Can D. ise gözaltına alındı.
MAHKEMEYE SEVK EDÄ°LDÄ°…
AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸi ekiplerince gözaltına alınan Cemal Can D. alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen Cemal Can D. adliye koridorunda ‘Babama haber verin. Beni kurtarmaya gelsin. O beni buradan kurtarır” diyerek gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Babasının öldüğü haberini alan Cemal Can D. dizlerinin üzerine çökerek aÄŸlamaya devam etti.
KARDEŞİMLE TARTIŞIRKEN ARAYA GİRDİ...
Babasının ölümüne sebep olan Cemal Can D. mahkemede verdiÄŸi ifadesinde, kardeÅŸi M.D. ile tartışma yaÅŸadığı sırada babasının araya girdiÄŸini ve kendisine vurduÄŸunu, ‘Gerizekalı’ diye bağırması üzerine sinirlendiÄŸini, ancak gerisini hatırlamadığını söylediÄŸi öğrenildi. 
TUTUKLANDI… SAMSUN’A GÖNDERÄ°LDÄ°…
Ahmet D. nin ölümü ile sonuçlanan olayda Cemal Can D. mahkeme heyetince tutuklanarak Samsun  Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza Ä°nfaz Kurumu’na gönderildi.
ANNE SÄ°NÄ°R KRÄ°ZÄ° GEÇİRDÄ°… HASTANEYE KALDIRILDI…
YaÅŸanan olayda eÅŸini kaybeden ve oÄŸlu tutuklanan acılı eÅŸ ve anne Kadriye D. sinir krizi geçirdi. Yakınlarının yardımı ile adliyeden çıkarılan Kadriye D. “DaÄŸ gibi çınar gibi kocam gitti gencecik oÄŸlumun hayatı bitti. İçim yanıyor diyerek gözyaÅŸlarına boÄŸuldu.

BABA SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI

EreÄŸli ilçesinde oÄŸlunun bıçak darbeleri ile yaÅŸamını yitiren 42 yaşındaki Ahmet D. kılınan cenaze namazının ardından son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. 
EreÄŸli’ye baÄŸlı Gülüç beldesinde yaÅŸanan olayda oÄŸlu Cemal Can D. ile tartışan ve tartışma sonrasında oÄŸlunun bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Ahmet D. , kaldırıldığı özel Anadolu hastanesinde yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak yaÅŸamını yitirmiÅŸti. Ahmet D. devlet hastanesinde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Ahmet D. ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Cenaze namazı öncesinde kocasının tabutuna sarılan Kadriye D. “Bir tanem yaÄŸmurlarda sana aÄŸlıyor bende sana çok aÄŸladım” diyerek gözyaşı döktü. 

 

TUTUKLANDI !

Baba cinayetinde tutuklama. İfadesinde neler söyledi ?

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo