3 o C Kdz. Ereğli

TUTUKLANDI !.

Ereğli ‘ye bağlı Karakavuz köyünde amcası Dursun Atan’ı av tüfeği ile vurarak öldürdüğü iddia edilen Ali Atan, tutuklandı

Gündem 4 yıl 8 ay 16 gün 9 saat 23 dakika önce 4400

Haberi Paylaşın

Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karakavuz köyünde meydana gelen olayda, iddiaya göre alkollü bir şekilde Amcası Dursun Atan’ın evine geldi.

Burada amcası Dursun Atan’dan patpat olarak adlandırılan tarım aracını isteyen Ali Atan, amcasının ‘Alkollüsün seni ben bırakırım’ sözünün üzerine sinirlenerek tartışamaya başladı. Tartışmanın sonunda ise yanında getirdiği amcası Dursun Atan’ı başından vuran Ali Atan, olaydan sonra kaçtı.

Olaydan yaklaşık 5 saat sonra Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalanan Ali Atan götürüldüğü Jandarma komutanlığında ifadesi alındı. İfadesi tamamlanan Ali Atan, Jandarma Asayiş Komando ve Jandarma timlerinin geniş güvenlik önlemi altında adliyeye getirildi. Ali Atan mahkeme girişinde gazetecilerin ‘Neden öldürdünüz’ sorusuna ‘Kaza’ diye cevap verdi.

96 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Ali Atan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

Bu arada Karakavuz Akçaotluk Cem Evinde kılınan cenaze namazı sonrası Dursun Atan'ın cenazesi köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

TUTUKLANDI !.

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 11 saat 18 dakika önce FECİ KAZA, 4 ÖLÜ !
13 saat 40 dakika önce EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
6 gün 10 saat 23 dakika önce TAMMİS AİLESİNİN ANNE ACISI
1 gün 11 saat 57 dakika önce TTK'DA İŞE ALIM LİSTESİ BELLİ OLDU
4 gün 14 saat 13 dakika önce İŞTE PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN AYRINTILAR
2 gün 8 saat 56 dakika önce MAZOTA 2.52 TL İNDİRİM, ULAŞIMA % 35 ZAM !
4 gün 14 saat 5 dakika önce VAHİDE HOCAYA SON GÖREV
4 gün 13 saat 44 dakika önce SİZLERLE BİRLİKTE DAHA NİCE SENELERE