14 o C Kdz. Ereğli

TUTUKLANDI!.

Ereğli `de iki kişi arasında ki tartışmada Fadıl Ö., Ogün B. yi boynundan vurarak yaralamıştı. Fadıl Ö. emniyetteki ifadesinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gündem 4 yıl 3 ay 6 gün 21 saat 41 dakika önce 1584

Haberi Paylaşın

Dün sabah saat 08.30 sularında Gülüç beldesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında husumet bulunan Ogün B. (24) ile akaryakıt istasyonunda çalışan Fadıl Ö., ilk olarak telefonda tartışmış, yaşanan tartışmanın ardından Ogün B. akaryakıt istasyonuna giderek Fadıl Ö. ile tartışmaya devam etmişti. Tartışma sırasında silahını çeken Fadıl Ö., Ogün B. Yi boynundan vurarak yaralamıştı. Olaydan sonra Fadıl Ö. olay yerinden kaçarken, Ogün B. ise sivil araçla özel Echomar hastanesine kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Ogün B. yaklaşık 3 saat sonra Bolu İzzet Baysal Üniversite hastanesine sevk edilirken, olaydan sonra kaçan Fadıl Ö. ise polis tarafından kullandığı silah ile birlikte Alaplı ilçesinde yakalanmıştı. Fadıl Ö. emniyetteki ifadesinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevine gönderildi.

TUTUKLANDI!.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 7 saat 12 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 8 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 2 saat 29 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 23 saat 42 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 2 saat 3 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 20 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
6 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 4 saat 25 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 34 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 5 saat 32 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !