Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türkiye’nin iki elması Zonguldak’ta buluşuyor

Türkiye’nin iki elması Zonguldak’ta buluşuyor

17-22 Mayıs 2016 tarihlerinde; “Karaelmas” diyarı Zonguldak, Türkiye’nin “beyaz elmas”ı pamuğun anavatanı “Adana Ceyhan Günleri”ne ev sahipliği yapacak.

 

Türkiye’nin lezzet diyarı Adana’nın zengin mutfağının eşsiz ürünlerinin sunulacağı “Adana Ceyhan Günleri” için Karaelmas diyarı Zonguldak’ta hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. Kentin çeşitli noktalarındaki reklam panoları etkinlik duyuruları ile süslendi.

 

ZONGULDAK’TA BİR İLKE İMZA ATILIYOR

17-22 Mayıs 2016 tarihlerindeki “Adana Ceyhan Günleri” etkinliği ile Zonguldak’ta bir ilke daha imza atılıyor. “Karaelmas” diyarı ile “beyaz elmas”ın ilk defa buluşmasını sağlayacak olan bu etkinliğe Zonguldaklıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

 

GENEL BAŞKAN’DAN ZONGULDAKLILARA AÇIK DAVET

Zonguldak’ta gerçekleştirilecek olan etkinliği düzenleyen Adana Ceyhan Doruklular Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Meryem Abatay Uyan, “Biz bugüne kadar ülkemizin çeşitli merkezlerinde etkinliğimizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerimizin tekrarı için yoğun talepler gelmektedir. Zonguldak bizim için çok farklı. Bize Zonguldak’tan da istekler geliyordu. Zonguldak Türkiye’nin karaelmas diyarıdır. Adana’da Türkiye’nin en güzel pamuğunun yetiştiği beyaz elmas diyarıdır.  17-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Zonguldak’ta ülkemizin iki elmasını bir araya getireceğiz. Böylesine önemli bir olaya,  “Adana Ceyhan Günleri” etkinliğimize tüm Zonguldaklıları davet ediyorum. Geliniz, güzel Türkiye’mizin lezzetler diyarı Adana’nın yöresel lezzetlerini birlikte tadalım.” Dedi.

 

AÇILIŞ TÖRENİ 17 MAYIS SALI GÜNÜ           

Zonguldak Esas 67 burda AVM yanındaki “Adana Ceyhan Günleri” etkinliği 17 Mayıs 2016 Salı günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek olan açılış töreni ile start alacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo