Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Bartın’da gerçekleÅŸtirilen ve 22 üniversiteden 220 sporcunun katıldığı Ãœniversitelerarası Türkiye Wushu Kung Fu Åžampiyonası tamamlandı. 
Bartın Ãœniversitesi’nin ev sahipliÄŸinde Ãœniversite Sporları Federasyonu ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu iÅŸ birliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen Ãœniversitelerarası Türkiye Wushu Kung Fu Åžampiyonası sona erdi. 
Bartın Ãœniversitesi Taolu Bayanlarda ve Taolu Erkeklerde takım halinde birincilik kupasını kaldırdılar. Åžampiyonada Sanda Bayanlarda ve Sanda Erkeklerde ise Çanakkale Onsekiz Mart Ãœniversitesi birincilik kupasını almaya hak kazandı. 
Åžampiyonaya katılan sporcuları tebrik eden Bartın Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartın Ãœniversitesi Beden EÄŸitimi ve Spor Yüksekokulu’nun Spor Bilimleri Fakültesi olarak akademik hayatına devam edecek olmasının mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Aynı zamanda Ãœniversite olarak yine önemli bir organizasyona ev sahipliÄŸi yapmanın gururu içerisindeyiz. Ãœniversite Sporları Federasyonu ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu’ndan yöneticilerimize teveccühleri için teÅŸekkür ediyorum. Åžampiyonanın baÅŸarıyla tamamlanmasında ve bu güzel atmosferin oluÅŸturulmasında emeÄŸi geçenleri de tebrik ediyorum. Ä°nanıyorum ki Wushu Kung Fu sporu daha çok bilinecek, daha çok sevilecek ve çok deÄŸerli sporcularımızın gayretleriyle Ãœlkemizin bu alanda öncülüğünü sürdürecektir.” dedi. 
Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu BaÅŸkan Vekili Abdurrahman Akyüz ise Rektör Uzun’a ev sahipliÄŸi için teÅŸekkür ederek, “Dünyanın en güzel ve en faydalı sporunu Bartın Ãœniversitesi ev sahipliÄŸinde düzenlediÄŸimiz ÅŸampiyona ile herkesin ilgisine sunduk. Birbirinden deÄŸerli sporcularımızı ve antrenörlerimizi ÅŸampiyonada bir araya getirdik. Oldukça güzel bir ortamda baÅŸarıyla tamamlanan ÅŸampiyonada emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkürlerimi sunuyorum.” diye konuÅŸtu. 
Bartın Ãœniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tesislerinde gerçekleÅŸtirilen ÅŸampiyonada aralarında Dünya ÅŸampiyonlarının da olduÄŸu 22 üniversiteden 220 sporcu yarıştı. Ä°ki gün süren ÅŸampiyonada sporcular Sanda ve Taolu turnuvalarında ter döktü. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo