Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRKİYE ONU KONUŞUYOR..

TÃœRKÄ°YE ONU KONUÅžUYOR..

 EreÄŸli’de, okul birinciliÄŸi konusunda haksızlığa uÄŸradığını öne süren lise öğrencisi, mezuniyet töreninde verilen ikincilik plaketi ile cübbesini yere bırakarak salonu terk eden öğrenci annesi Emine Korkmaz ile adliyeye giden öğrenci, "sözlü notunda oynama yapılarak ortalamasının düşürüldüğü" iddiasıyla ilgililer hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Öğrenci Korkmaz, adliye çıkışında  yaptığı açıklamada, babasının mezuniyet töreni öncesi okul idaresiyle yaptığı görüşmede, "Kızınız okul biricisi oldu, konuÅŸmasını hazırlasın" dendiÄŸini iddia etti.

 

Bunun üzerine il dışından akrabalarını da mezuniyet törenine davet ettiğini anlatan Korkmaz, "Daha sonra bana sözlü notumun geri çekildiği, okul ikincisi olduğum söylendi. Çok üzüldüm. Tepkimi de mezuniyet töreninde gösterdim. Salonda herkes beni alkışladı, çünkü haklı olduğumu biliyorlardı. İşin peşini bırakmayacağım, hakkım yeniyor. Annemle, okul yönetimi ve diğer ilgililer hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu.

Anne Emine Korkmaz da kızının birinciliğinin elinden alındığını öne sürerek, "Okuldaki törene katılmasını açıkçası istemedim. Böyle bir şey yapacağını da sanmıyordum. Onunla gurur duyuyorum. Hukuki olarak hakkımızı arayacağız" dedi.

 

Ereğli Kaymakamlığınca konuyla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo