Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRKİYE GENÇLER ŞAMPİYONASINA HAZIRLAR

TÜRKİYE GENÇLER ŞAMPİYONASINA HAZIRLAR

2015 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 13-17 Haziran 2015 tarihleri arasında Türkiye’de 105 takımın katılacağı 20 ayrı grupta, oynanacak müsabakalar ile başlıyor. Karadeniz Ereğli Belediye Spor Bayan Futbol Takımı da 20 gruptan biri olan Kocaeli Grubunda Ereğli’yi temsil edecek.

Takımımız Kocaeli Grubunda, Zonguldak Gençlik Merkezi Spor, Kocaeli Gölcük Harbiş Spor, Kocaeli Karşıyaka Koleji, Sakarya Bayan Futbol ve Ovacık Gençlik ve Spor ile mücadele edecek.

Takımlarını bu maça çok iyi hazırladıklarını belirten Ereğli Belediye Spor Bayan Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Nejat Bakan, “Kızlarımız bu gruba 1 aylık bir hazırlık döneminden sonra Ereğli’yi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlandı. 13 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 13.00’te ilk maçımızı Sakarya ile Kocaeli Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynayacağız. Amacımız Ereğli’yi en iyi şekilde temsil ederek bu gruptan çıkarak finale kadar gitmek. ” dedi.

Öte yandan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarının sonucunda gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Bir üst turda takımlar kura ile 5’er takımlı 4 grup halinde mücadele edecek. Bu aşamada gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale kalma hakkı elde edecek. Çeyrek final ve sonrasında oynanacak maçlar tek maç eleme usulünde gerçekleştirilecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo