Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRKİYE ’DÜNYANIN’ SAÇINI EKİYOR

TÃœRKÄ°YE ’DÃœNYANIN’ SAÇINI EKÄ°YOR

SaÄŸlık turizminde önemli adımlar atan Türkiye’nin, estetik uygulamalar içinde önemli yer tutan saç ekiminde dünya birincisi olduÄŸu belirtildi.

Türkiye’nin, estetik uygulamalar içinde önemli yer tutan saç ekiminde dünya birincisi olduÄŸu ve günde ortalama 200 hastaya iÅŸlem yapıldığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, artık sağlık hizmet sunumunun turizm alanında önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Türkiye’nin yakın gelecekle ilgili hedefleri arasında saÄŸlık turizminin bulunduÄŸunu vurgulayan TontuÅŸ, bu alanda hem geliÅŸmiÅŸ ülkelerin kalitesinde hem de Ã§ok daha uygun maliyetle hizmet verildiÄŸini belirtti. TontuÅŸ, "Yüksek donanımlı ve son teknolojinin imkanlarından yararlanılarak sunulan saÄŸlık hizmetinde Türkiye artık bir dünya markası olmak için çalışmaktadır" dedi.

Türkiye’nin tıbbi tedavilerin, yaÅŸlılara ve engellilere yönelik hizmetlerin yanı sıra estetik cerrahi uygulamalarda da dünya saÄŸlık turizminde öncü olduÄŸunu ifade eden TontuÅŸ, estetik müdahaleler içinde saç ekiminin önemli bir yer tuttuÄŸuna dikkati çekti. TontuÅŸ, ÅŸunları kaydetti:

"Sınırı aÅŸarak baÅŸka bir ülkeye özellikli bir iÅŸlem için gidenler arasında dünyada en yüksek oran, saç ekimine ait. Bu açıdan bakıldığında saç ekiminde dünyada en fazla turist kabul eden ülke Türkiye. Saç ekiminde dünyada birinciyiz. Türkiye’de günlük ortalama 200 hasta saç ektiriyor. Bu sayı hafta sonları daha da artıyor."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo