16 o C Kdz. Ereğli

Türk Metal’e gitti!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret ettiği bildirildi.

Siyaset 6 yıl 6 ay 21 gün 5 saat 23 dakika önce 508

Haberi Paylaşın

Gülüç Belediye Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Demirtaş Türk Metal Sendikası Genel Merkezi’ne gitti. İlk olarak Genel Başkan Kavlak’ı ziyaret eden Demirtaş, Gülüç’e yapılan hizmetler ve sosyal aktivitelere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Demirtaş ayrıca Kavlak’a üzerine resmi dokunmuş halı hediye etti. Sendikanın Gülüç’e yapılan hizmetlere ve sosyal aktivitelere hep destek verdiğini söyleyen Demirtaş şöyle dedi:
“Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak’a beldemize yapılan hizmetler ve sosyal aktivitelere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gülüç Belediyesi olarak Erdemir’deki emekçilerimizin ve dolayısıyla her zaman emekçilerinin haklarını savunan Türk Metal Sendikası’nın yanındayız. Kendilerine bir kez daha Gülüç halkı adına şükranlarımı sunuyorum.”
Demirtaş, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’ı da ziyaret ederek üzerinde resminin bulunduğu halı dokumasını hediye etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 5 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 20 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 3 saat 18 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 22 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 23 saat 56 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 18 saat 11 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 4 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 22 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
23 saat 45 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 2 saat 12 dakika önce KAZA ; 2 YARALI