Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRK METAL'DEN ELAZIĞ'A YARDIM ELİ

TÃœRK METAL'DEN ELAZIÄž'A YARDIM ELÄ°

Türk Metal Sendikası üyeleri deprem bölgesi Elazığ`a 1 tır dolusu yardım gönderdi.


Zonguldak ValiliÄŸi talimatıyla, Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde Türk Metal Sendikası üye ve işçilerinin katkılarıyla hazırlanan ilk yardım tırının Elazığ’a doÄŸru yola çıkması dolayısıyla tören düzenlendi.

 

Türk Metal Sendikası tarafından iÅŸletilen Metal Koop önünde düzenlenen törene, Karadeniz EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Ä°smail Aksoy,  Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik, Ä°lçe Müftüsü Recai Albayrak, Türk Metal Sendikası Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, Türk Metal Sendikası ve Metal Koop Yöneticileri ile sendika üyesi işçiler katıldı.

ERCAN; “BÄ°RLÄ°K BERABERLÄ°K İÇİNDE OLDUÄžUNUZU GÖSTERDÄ°NÄ°Z...”

Türk Metal Sendikası Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan,  törende yaptığı konuÅŸmada geçtiÄŸimiz günlerde Elazığ bölgesinde yaÅŸanan depremde can kayıpları bulunduÄŸunu belirterek, “Oradaki deprem maÄŸdurlarına, sayın kaymakamımız nezdinde düzenlenen bu kampanyaya Erdemir Çalışanları ve Türk Metal Sendikası üyeleri olarak duyarsız kalmadığı için,  hepinize EreÄŸli Kamuoyu önünde, ÅŸahsım ve teÅŸkilatım adına teÅŸekkür ediyorum.  Her zaman birlik beraberlik içinde olduÄŸunuzu bugün de gösterdiniz.” Dedi.

ÇORUMLUOÄžLU; “EREÄžLÄ°’YE GÃœVENÄ°YORUM...”

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, böyle mübarek bir günde, güzel bir organizasyonda konuşma yapmaktan ötürü mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti.

Çorumluoğlu şunları kaydetti:

“Bu kampanya, içiÅŸleri Bakanlığı organizasyonuyla, valiliklere bir talimat gönderildi. Bu talimat sonunda, her hafta Zonguldak’tan bir kamyon gidecek denildi. Geçen hafta Zonguldak Merkez bu kamyonu gönderdi. Vali Yardımcımız bizi aradı, ‘Bir kamyon da biz EreÄŸli’den bekliyoruz’ dedi. Ben de ‘Sayın Vali Yardımcım, ben EreÄŸli’ye güveniyorum, inÅŸallah bir kamyon da biz buradan göndeririz dedim. Bunu sendika baÅŸkanımızla, Erdemir’le, belediyemizle, sivil toplum kuruluÅŸlarımız, ÅŸirketlerimizle görüştük. Görüştüğümüzde biz bekliyorduk ki Metal Ä°ÅŸ Sendikası’ndan yüz yüz elli paket gelir, biz de biraz daha diÄŸer kurumlardan üzerine koyarak, bir tır olarak göndeririz dedik. Ama saÄŸ olsun deÄŸerli sendika baÅŸkanımız dün beni ziyaret etti. ‘İşçi kardeÅŸlerimiz büyük bir teveccüh gösterdi, ilk tırı sadece bizim işçi arkadaÅŸlarımız göndersin’ dedi. Ben de bundan ziyadesiyle memnun oldum. Bu açıdan ben de valilik makamını aradım, ‘Sayın valim biz ilk tırı yarın gönderiyoruz, önümüzdeki Cuma haber vermiÅŸ olduÄŸumuz STK’lar ve ÅŸirketlerimizle biz bir tır daha göndereceÄŸiz’  dedim.”

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo