Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türk Bayrağı Tabloları

Türk Bayrağı Tabloları

Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yılı dolayısıyla Türk Bayrağı tabloları


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu’nda, Cumhuriyetin kuruluÅŸunun 96. Yılı dolayısıyla Türk Bayrağı tabloları sergilendi.
EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, okul koridorundaki serginin açılışında yaptığı konuÅŸmada, “Cumhuriyeti tek başına askerler, tek başına vatandaÅŸ deÄŸil, hep birlikte kazanıldı. Hepimiz Cumhuriyetin bekçileriyiz” dedi.
Okuldaki öğrencilerin başarılarını bildiklerini belirten Çorumluoğlu, velilere hitaben konuşmasında şunları kaydetti:
“Siz hayırlı bir evlat yetiÅŸtireceksiniz, öğretmenlerimiz bu evlatlarımızı iyi birer birey olarak yetiÅŸtirecekler. Bu çocuklarımız ileriki dönemlerde, bizim bırakmış olduÄŸumuz noktadan, bu ülkeye hizmet edeceklerine inanıyoruz. Burada güçlü bir öğretmen ve idareci kitlesi var. Bu okul istediÄŸi zaman baÅŸarır, EreÄŸli istediÄŸi zaman baÅŸarır. Hiç moral bozmaya gerek yok. Hepinizin insan hayatında zaman zaman sıkıntıları olabilir. Ama biz çalışacağız, üreteceÄŸiz, ilmek ilmek bu memleketi dizayn edeceÄŸiz. Buradaki çalışmaların ne kadar zorlukla yapıldığını ben biliyorum. Bu çalışmalarından dolayı velilerimizi tebrik ve teÅŸekkür ediyorum. Biz ve beraberimizde çalıştığımız arkadaÅŸlar sizin çocukları ve EreÄŸli’ye hizmet etmek için varız. EÄŸitimde üçlü sacayağını unutmamak lazım. Bunlardan biri idareci olarak bizleriz, bir tanesi veli olarak sizsiniz, bir tanesi de bireydir. EÄŸer, eÄŸer bu sacayaklarının ayaklarından biri kısa olursa ne derseniz deyin bu kazan sallanır. Onun için ülke de sıkıntıya girer. Bu üçlü sacayağını bozdurmayın. Ben, arkadaÅŸlarım adına sizlere söz veriyorum; biz, bir ayak olarak buradaki çocuklara en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız. Bu çalışmalarından dolayı, idarecilerimizi, öğretmenimizi ve velileri tebrik ediyorum.”
ÇALIŞMAYI HERKES GÖRMELİ
Kaymakam ÇorumluoÄŸlu, çalışmayı çok güzel bulduÄŸunu ancak, az sayıda insanın görebildiÄŸini belirterek, “önemli olan çalışmanın örnek olmasıdır. DiÄŸer veliler ve öğrenciler ve diÄŸer okullara örnek olmasıdır. Ben arkadaÅŸlarıma talimat verdim. Bu çalışmaları, yarın (29 Ekim) tebrigatımızın (Tebrikleri kabulü) yapılacağı Ä°nönü Parkı’nda sergileyerek daha geniÅŸ kitleye ulaÅŸtıralım” dedi.
Projenin mimarı, okulun ve Bilim EÄŸitim Sanat Merkezi (BÄ°LSEM) Sosyal Bilgiler Öğretmeni Burhan Yalçın da, baÅŸta Kaymakam ÇorumluoÄŸlu olmak üzere; okulun 5. Sınıf öğrencileri ile yapılan çalışmanın süreci ve detayları hakkında bilgi verdiÄŸi konuÅŸmasında; desteklerinden dolayı Okul Müdür yardımcısı Mehmet Karadumana, BÄ°LSEM Müdürü Serkan Çakır’a, velilere ve öğrencilere teÅŸekkür etti.
Kaymakam ÇorumluoÄŸlu’nun gerçekleÅŸtirdiÄŸi açılışa, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdür Vekili Ä°smail Aksoy, ÅŸube müdürleri, bazı daire müdürleri okul öğretmenleri veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Türk Bayrağı Tabloları

Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yılı dolayısıyla Türk Bayrağı tabloları

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo