Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TURİZM HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU

TURÄ°ZM HAFTASI PROGRAMI BELLÄ° OLDU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeni ile bir dizi etkinlim düzenlendiÄŸi bildirildi.

Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, hafta dolayısıyla 15-16-17-19 ve 21 Nisan günleri gerçekleÅŸecek etkinliklerin EreÄŸli Piri Reis Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin koordine edeceÄŸi belirtildi. Açıklamasında etkinlik programı hakkında ÅŸu bilgiler verildi:

“15 Nisan Pazartesi günü baÅŸlayacak etkinlikler kapsamında saat 11.00’de Atatürk Anıtı’na çelen sunulacak. Saygı duruÅŸunda bulunulacak ve Ä°stiklal Marşı okunacak. Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından EreÄŸli Bisiklet Sevenler DerneÄŸi ve gönüllü bisikletçilerin katılımıyla saat 11.30’da Atatürk Anıtı önünden baÅŸlayacak bisiklet turu düzenlenecek.
Turun ardından Ereğli Piri Reis Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ve Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde sahil yürüyüşü yapılacak.

İkinci gün etkinlikleri kapsamında, 16 Nisan Salı günü saat 10.00-16.00 arasında müze ziyaretleri gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Gazi Alemdar Gemi Müzesi ve Karadeniz Ereğli Belediyesi Kent Müzesi ile Cehennemağzı Mağaraları gün boyunca öğrencilerin ve halkın ziyaretine açılacak.

17 Nisan ÇarÅŸamba günü saat 10.00-16.00 arasında Öğretmenevinde Bülent Ecevit Ãœniversitesi EreÄŸli Turizm Fakültesi sorumluluÄŸunda “Bölgemiz ve Turizm” konulu çalıştay gerçekleÅŸtirilecek.

 19 Nisan Cuma günü ise saat 14.00-17.00 arasında Piri Reis Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama etkinliÄŸi CehennemaÄŸzı MaÄŸaralarında yapılacak.

Etkinliklerin son günü olan 21 Nisan Pazar günü ise EreÄŸli Belediyesi, Dençlik ve Spor Ä°lçe Müdürlüğü, Turizm Fakültesi, Piri Reis Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve ERÄ°DAK’ın katılımları ile saat 10.00’da baÅŸlayacak olan Kandilli Eski Tren Yolu güzergâhındaki kültür yolu gezisi yapılacaktır. Anıt önünden hareket edilecek gezi ile etkinlikler tamamlanacaktır.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo