Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜM DERELERİN PROJELERİ HAZIR

TÃœM DERELERÄ°N PROJELERÄ° HAZIR

Devlet Su İşleri (DSİ) ve Karadeniz Ereğli Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan ilçedeki tüm derelerin ıslah ve bakımı, dere üstlerindeki yeni köprülerin yapımı ile eski köprülerin bakım ve onarımı gibi tüm çalışmaları içeren projeler, belediyede yapılan bir toplantı ile masaya yatırıldı.

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal baÅŸkanlığında Belediye Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago ve Ä°brahim Cöbek, Su ve Kanalizyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca, Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Tayfun Tarhan, DSÄ° Bölge Müdürü Sait Umucu, DSÄ° Bölge Müdürlüğü Proje ve Teknik Ekibi ile DSÄ° personeli katıldı.

TÃœM DERELERÄ°N PROJELERÄ° HAZIR

Toplantı öncesi Belediye Daire Müdürleriyle bölgedeki tüm dereleri incelediklerini anlatan DSİ Bölge Müdürü Umucu, tüm derelerin belediye ile işbirliği içinde yapılacak olan ıslah, bakım ve tersip bendi, köprü gibi projelerinin hazır olduğunu belirtti.

TOPLANTIDAN GÜZEL HABER ÇIKTI

BaÅŸkan Uysal’da Karadeniz EreÄŸli’de bulunan Gülüç Irmağı Köprü ve Islah Projesi, Kabasakal Deresi Köprü ve Islah Projesi, Pençes, Sakindere, Güldere ve Alkaya Derelerinin de tersip bendi ve ıslah projeleri için yerinde yapılan incelemeler sonrası yetkililerle toplantı yapıldığını ifade etti.

Toplantı sonrası söz konusu projelerin tamamının DSÄ°-Belediye iÅŸbirliÄŸi ve uyumu içinde bir bir hayata geçirileceÄŸini vurgulanırken, 2015-2016 yatırım programına da alındığını hatırlatıldı. 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo