14 o C Kdz. Ereğli

TÜBİTAK Fuarında 22 Proje Sergilendi !.

TÜBITAK 4006 Bilim Fuarı etkinliği gerçekleştirdi.

Gündem 4 yıl 5 ay 26 gün 2 saat 21 dakika önce 851

Haberi Paylaşın

Çaycuma TSO Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Ertop ve Proje Sorumlusu Fatih Eroğlu koordinatörlüğünde yapılan bilim fuarında, öğretmen ve öğrencilerin birlikte hazırlamış olduğu 12 branştan 22 proje okul bahçesinde sergilendi.

Fuara; Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Çaycuma TSO Meclis Başkanı Ergün Ece, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, okul müdürleri, öğrenci velileri sergiye katılıp açılışı gerçekleşti. İlçe merkezindeki okullardan öğrencilerin de ziyaretçi olarak katıldığı fuar beğeni toplayarak başarılı bulundu. Sergide öğretmen ve öğrencilerin düzenlediği "araştırma projeleri", "robotik kodlama" ve "tasarım projeleri" sergilendi.

Proje Sorumlusu Fatih Eroğlu, "Bu etkinlikle bir çok amacı hedefledik. Amacımız sadece proje üretmek değil, üretilenin diğer öğrenci yaş grupları tarafından görülmesi ve örnek alınması olup yapılan çalışmaların etkisinin daha da yayılması sağlanmıştır" dedi.

Projede emeği geçenlere Kaymakam Coşgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Baş ve diğer katılımcılar tarafından başta Okul Müdürü İsmail Ertop olmak üzere tüm öğretmen ve öğrenciler tebrik edildi.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 2 saat 14 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 1 saat 16 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 18 saat 44 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 21 saat 31 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
2 gün 3 saat 26 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 21 saat 5 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
15 saat 20 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
4 gün 34 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 12 saat 38 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 23 saat 27 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !