Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

Kepez izmirlioğulları Ortaokulu her ile sadece 16 kontenjan verilen TÜBİTAK 4006 proje yarışmasında 51 seçkin proje hazırlayarak 5 bin TL ödül almayı hak etti.

Okulda Kurulan bilim fuarına Kdz Ereğli Okul Müdürleri, öğretmen ve vatandaşlar katıldı. 27-30 Nisan tarihleri arasında kurulan Fuara daha ilk günden bin 500 civarında kişi ziyaret etti.
 

ZONGULDAK’I TEMSÄ°L ETTÄ°K

Okul Müdürü Ä°smet Kalıçlı açılışta yaptığı konuÅŸmada, "2014-2015 EÄŸitim Öğretim Yılında "EÄŸitimle deÄŸiÅŸirim, çevremi deÄŸiÅŸtirebilirim" sloganıyla yola çıkan Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu geçen yıllar içerisinde birçok baÅŸarılara imza atmıştır. Bilim, sanat ve spor dallarında baÅŸarılarla dolu birçok faaliyetler göstermiÅŸtir. Okulumuz spor da futbol dalında bölge müsabakalarında Zonguldak ilini temsil eden futbol takımı Okullar arası Türkiye karşılaÅŸmalarında Yarı final oynamaya hak kazandılar. Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile her zaman seçkin, örnek ve bilgili insanlar olmuÅŸlardır. Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu eÄŸitim anlayışının temeli fedakarlık, sevgi ve azimdir . Okulumuz yeni fikirlere açık olmasıyla, yaptığı etkinliklerle eÄŸitim camiasında hep örnek olmuÅŸtur. Okulumuz 2013/2014 ve 2014/2015 eÄŸitim öğretim yılında il sportif ve bilim dallarındaki faaliyetlerde ismini Tüm Türkiye’ye duyurmuÅŸ basında ve medyada ses getirmiÅŸtir. Okulumuz futbol müsabakalarında Zonguldak ilini Türkiye de Temsil etmektedir. Masa tenisinde Ä°l Ä°kinciliÄŸi ve üçüncülüğü derecelerinde bu yıl baÅŸarı göstermiÅŸtir. Satranç dalında Ä°l dördüncü derecelerine sahiptir. Yeni kurulan Hentbol takımı Ä°l üçüncüsü olmuÅŸtur. Okulumuz çevresiyle bütünleÅŸmek üzere etkinliler düzenlemektedir. Fedakarca çalışan Okul aile birliÄŸimiz Ä°stanbul’dan profesyonel semazen ve tasavvuf müzik ekipleri getirterek Kutlu DoÄŸum etkinliÄŸi düzenleyerek halkın büyük takdirini toplamıştır. Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu 2-8 Mayıs 2015 haftasını Yunus Emre ’’Sevgi ve HoÅŸgörü’’ Haftası Olarak benimsemiÅŸtir. Okulumuz Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu 2-8 Mayıs 2015 haftasını Yunus Emre ’’Sevgi ve HoÅŸgörü’’ Haftası Olarak benimsemiÅŸtir. Bu hafta kapsamında ilçe düzeyinde Sevgi ve HoÅŸgörü konulu resim ÅŸiir ve kompozisyon yarışması düzenlemiÅŸ dereceye girenlere katılım belgesi ve gram altın ile taltif edilmiÅŸlerdir. Dereceye girenlere okul bahçesinde 8 Mayıs tarihinde saat 14.00’de yapılacak tasavvuf müziÄŸi konserinde ödülleri verilecektir. Etkinlikte profesyonel Tasavvuf MüziÄŸi Semazen gösterileri olacak , 3000 kiÅŸiye lokma ve lokum ikram edilecektir.”dedi.

22 PROJE ARASINDA 4. OLARAK DEÄžERLENDÄ°RÄ°LMÄ°ÅžTÄ°

Kalıçlı; “Kepez Ä°zmirlioÄŸulları Ortaokulu’nun tüm öğretmen öğrenci ve velileri ile Tübitak Bilim fuarının planlandığı söyleyerek çalışmalarından dolayı tüm emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ediyorum. Bir bilim yuvası olarak okulda geçen yıl Türkiye’de dokuzuncusu düzenlenen ’Bu benim eserim’ adlı prestijli proje yarışmasında Türkiye çapında sergilenmeye deÄŸer 22 proje arasında 4. Olarak deÄŸerlendirilmiÅŸti. Bu gün ise fedakarca çalışkan tüm öğretmen ve öğrencilerimin büyük emekleriyle TÃœBÄ°TAK 4006 bilim fuarına 25 proje taahhüt etmelerine karşın 51 proje hazırlamış. Hem okulumuza 5 bin TL maddi para kazandırmış hem de bilim adına büyük bir heyecan atmosferi yaratmışlardır" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo