Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TUANA YALINKILIÇ BAŞKAN OLDU

TUANA YALINKILIÇ BAŞKAN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı makamına oturan Tuana Alara Yalınkılıç adlı öğrencinin ilk talimatı, Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’ne oldu. Yalınkılıç, okullarda sportif faaliyetlerin yapılması konusunda gerekenin yapılmasını istedi.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Çocuk Meclisi BaÅŸkanı ve Nurdan OÄŸuz Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Tuana Alara Yalınkılıç, beraberinde Okul Müdürü Sertan Ekmekçi ve Sınıf Öğretmeni Nuran Yükselen ile birlikte geldiÄŸi EreÄŸli Belediyesi’nde 23 Nisan dolayısıyla BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın makam koltuÄŸuna oturarak baÅŸkanlık yaptı.

BaÅŸkan Uysal’a verdiÄŸi destekten ve gösterdiÄŸi ilgiden dolayı teÅŸekkür eden Yalınkılıç, “Çocuk Meclisi EreÄŸli’de görülmemiÅŸ bir ÅŸey. Ve ilk duyduÄŸumuzda bizi çok umutlandırmıştı. Hiç böyle bir ÅŸeye ÅŸahit olmamıştık. Bunun için size özellikle teÅŸekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra BaÅŸkanlık Sekreterlerine telefonla baÄŸlattığı Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan’a okulların ders zamanı haricinde boÅŸ zamanlarda sportif faaliyetlerine önem verilmesini istediÄŸini belirten BaÅŸkan Yalınkılıç, bunun için uygun alanlar oluÅŸturulmasını bunun için çalışma yapılmasını istedi.

BaÅŸkan Yalınkılıç habercilere 23 Nisan dolayısıyla bir de mesaj vererek, “Bu bayram biz çocuklara armaÄŸan edilmiÅŸ. Çocuklar umutlarından vazgeçmesinler. Hedeflerine odaklansınlar. Mesela ben avukat olup, nsanların haklarını savunmak istiyorum.” dedi.

TUANA YALINKILIÇ BAŞKAN OLDU

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo