Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TSO’DAN SERTİFİKA TÖRENİ!..

TSO’DAN SERTÄ°FÄ°KA TÖRENÄ°!..

Kdz.EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından , Batı Karadeniz Kalkıma Ajansı (BAKKA) iÅŸbirliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen “Ãœyelerimizin Dış Ticaret Yeteneklerinin GeliÅŸtirilmesi ve Dış Ticaret Faaliyetlerine Yeni Firmalar Kazandırılması” baÅŸlıklı proje kapsamında, 1 ay süren 48 saatlik Ä°hracat EÄŸitimine Oda üyeleri tarafından büyük bir ilgi gösterildi ve Ekim ayı içerisinde eÄŸitim tamamlandı.

ÇarÅŸamba günü TSO Oda Hizmet Binasında gerçekleÅŸtirilen sertifika töreni ile üyelerine sertifikaları takdim edildi. TSO Genel Sekreteri Gündüz ACAR ’ın açılış konuÅŸması ile EÄŸitmen Dış Ticaret Uzmanı Sayın; Åžefik Ergönül’ün konuÅŸmasının ardından Dama Teknoloji Firması Yetkilisi UÄŸur ÖZKAN  katılımcılar adına söz alarak kürsüye çıktı. TSO Yönetimine ve EÄŸitmen Åžefik Ergönül’ e teÅŸekkür ederek konuÅŸmasına baÅŸlayan UÄŸur ÖZKAN, eÄŸitimin son derece verimli geçtiÄŸini ve Dış Ticaret konusunda çok önemli kazanımlar elde ettiklerini belirtti.

Kdz.EreÄŸli TSO BaÅŸkan Yardımcıları; Sertan YALÇIN ve Selçuk Ä°NCEOÄžLU ile Yönetim Kurulu Ãœyesi Mehmet ÇİVÄ°CÄ°’nin katıldığı sertifika töreninde, konuÅŸmaların tamamlanmasını müteakip sertifika törenine geçildi. EÄŸitmen Sayın Åžefik Ergönül ve Yönetim Kurulu Ãœyeleri tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Ãœyelerden gelecek talepler doÄŸrultusunda bu eÄŸitimleri devam etmesi konusunda varılan mutabakat çerçevesinde , çok yakın bir zamanda yeni bir proje de  EÄŸitmen Sayın; Åžefik Ergönül ile beraber olacakları müjdesi verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo