Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TSO EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

TSO EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

Kdz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası  Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi tarafından belirli aralıklarla düzenlenen meclis üyelerine yönelik EÄŸitim ve Bilgilendirme Programına katıldı. 

Kdz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı YaÅŸar TETÄ°KER,  Meclis BaÅŸkanı Faruk YAZICI, Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcıları; Sertan YALÇIN, Selçuk Ä°NCEOÄžLU, Yönetim Kurulu üyeleri; Hasan YAVUZ, Mehmet ÇİVÄ°CÄ° ve Meclis BaÅŸkan Yardımcısı Sibel DEMÄ°RÇİN, Meclis Katibi; Aynur COÅžKUN, Meclis üyeleri; Mustafa Naci YALÇINKAYA, Ä°lhan YAZICIOÄžLU, Ahmet Fikri KIZMAZ, Sıtkı KULOÄžLU  TOBB’un Ankara’daki merkezinde yapılan EÄŸitim ve Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

TOBB ikiz kulelerde gerçekleÅŸtirilen ve 3 gün süren EÄŸitim ve Bilgilendirme Toplantısı’nda ilk gün programında TOBB’un kurumsal yapısı ve TOBB’un iÅŸtiraklerinden nasıl yararlanılacağı, TeÅŸviklerden nasıl yararlanılacağı, sunumu yapılırken, ikinci gün programında ise çeÅŸitli KiÅŸisel eÄŸitim programları ve tanıtım gezileri yer aldı. 

 

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Ãœniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleÅŸtirilen Meclis Ãœyeleri Bilgilendirme Semineri, TOBB’un kurumsal yapısı, Dünya’yı etkileyen küresel trendler, Türkiye Ekonomisi, Etkili yönetim becerileri, Protokol kuralları, Ä°ÅŸletme ve yönetim fonksiyonları, kurumsallaÅŸma ve bunun gibi birçok program içeriÄŸinden oluÅŸuyor.365 Oda ve borsalardan  10 bine yakın meclis üyesinin bilgilendirilmesi projesinin, Odalar ve Borsalar  BirliÄŸi tarihinde bir ’ilk’ olduÄŸunu vurgulandı. Meclis üyelerinin kendi bölgelerinin ve mesleklerinin temsili noktasında olduÄŸuna iÅŸaret ederek, bu anlamda bilginin büyük önem taşıdığını anlattıldı. Üç gün süren bilgilendirme seminerleri pazar günü son buldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo