Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TSO BORÇLARI YAPILANDIRIYOR!..

TSO BORÇLARI YAPILANDIRIYOR!..

EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’na (ETSO) birikmiÅŸ aidat borcu bulunan üyelerin, 31 Ekim’e kadar odaya baÅŸvuru yaparak borcunu yapılandırabileceÄŸi bildirlidi.

ETSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, yaptığı yazılı açıklamada, 19 AÄŸustos itibarıyla yürürlüğe giren 6736 Sayılı Kanun’un 11. maddesinin 5. fıkrası gereÄŸi borcu bulunan oda üyelerine, borçlarını 6 taksitte ödeme fırsatı getirildiÄŸini belirtti.

Oda üyelerinin söz konusu borçlarını taksitli ödeme yerine, peşin ödeme yapmaları halinde ise borç faizinden muaf tutulma imkanına sahip olduklarını ifade eden Tetiker, şunları kaydetti:

"Ãœyelerimizin 30 Haziran 2016’ya kadar olan aidat borç asıllarını peÅŸinen veya taksitler halinde ödemek istemeleri halinde 31 Ekim’e kadar odamıza dilekçe ile baÅŸvurmaları gerekmektedir. PeÅŸin ödeme yapmak isteyenler, müracaat tarihinden sonra ilk taksit ödeme süresi olan 30 Kasım’a tarihine kadar aidat borç aslının tamamını ödediklerinde gecikme zamları silinecektir. Odaya olan aidat borçlarını yapılandırma kapsamında ödemek isteyen üyelerimize önemle duyurulur." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo