16 o C Kdz. Ereğli

TSO ADAYI ÖZKAN: BEN DEĞİL BİZ…

Karadeniz Ereğli de aylar öncesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Organ Seçimlerine adaylığını açıklayan işadamı Mustafa Özkan, “Özkan seçimlerden çekildi” iddialarını yanıtlayarak, “Mustafa Özkan bir gerekçe ile bu hareketini sonlandırmış ya da başka bir mecraya doğru yol almış olsa bunu siz ve kamuoyu ile açık yüreklik ile paylaşırım” dedi.

Siyaset 6 yıl 2 ay 19 gün 3 saat 31 dakika önce 876

Haberi Paylaşın

Özkan, 32. Mahalle Kafede düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 2018’in Nisan ayında gerçekleşmesi ön görülen seçimler için ara vermeden çalıştıklarını söyledi. Süreçte, kendileri için ’yarıştan ayrıldılar’ şeklinde duyumlar aldıklarını belirten Özkan, şunları kaydetti:
“Bu yarışı noktalamış diye iddialar atılıyor. Mustafa Özkan nasıl bu yola çıkarken sizle bu hareketini paylaştı ise; eğer Mustafa Özkan bir gerekçe ile bu hareketini sonlandırmış ya da başka bir mecraya doğru yol almış olsa inan bunu sizlerle, kamuoyu ile açık yüreklik ile paylaşırım. Bizim gizli saklı hiçbir işimiz yok. Dolayısıyla çabamız Ereğli’nin menfaatleri noktasında bir çalışma, bir hareketi noktalamayı da sizden gizli saklı yapacak halimiz yok, böyle bir çalışmamız yok. Biz birebir çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz.”

ORTAK SERZENİŞ
Başlangıçta çıktığı yola ’ben’ değil ’biz’ diyerek hareket ettiğini hazırlatan Özkan, şu sözlerle konuştu:
“Bu hareket başlangıcından sonuna kadar devam edecek bir harekettir. Biz burada bir şeye ihtiyaç yolu ile yola çıktık. Bu ihtiyaç sadece bizim gördüğümüz ihtiyaç değil, ortak bir serzeniş olduğu için ortak görünen bir durum olduğu için, ekonominin geriye gittiği, Ereğli’nin olması gerektiği yerde olmadığından kaynaklanan sebeplerden ötürü biz bu yola çıktık. Bu rahmetli Yaşar Tetiker abinin Ereğli’ye katkıları olmadığı gibi bir iddiamız yok, ya da ekip arkadaşlarının, şuan görevde olan arkadaşlarının hiçbir şey yapmıyorlar gibi bir yaklaşımımız söz konusu değil.
Bize göre Ticaret Sanayi Odasının daha işlevsel, daha katkılı olacak şekilde çalışabileceğinin inancındayız. Biz bu konuda tarafız, bu konuda eksiklikler olduğu kanısındayız. Biz, ben ve ekip arkadaşlarım olarak bu eksiklikleri giderebileceğimiz inancındayız. Yarışa katılan bir takım oluşumlar sonuçta olacak bir hadisenin başta garantisini almak koşulu listelerini oluşturmaktadırlar. Bu oluşan listenin Ereğli’ye bir katkısı olamayacağına inanıyoruz.
Altınız çizmek istiyorum; bireysel menfaatler ile değil, genel menfaatlere yönelik bir bakış açısına sahip olunmalı. Oy kullanacak, oyu olmayıp ta yönlendirecek, burada Ereğli’de yaşayan herkesin bana göre Ereğli’ye karşı bir sorumluluğu vardır.”
Toplantıyı çok sayıda gazeteci takip etti.

TSO ADAYI ÖZKAN: BEN DEĞİL BİZ…

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 8 saat 4 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 23 saat 16 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 17 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 3 saat 21 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 2 saat 55 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 21 saat 10 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 7 saat 38 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 1 saat 45 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 2 saat 44 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 5 saat 11 dakika önce KAZA ; 2 YARALI