15 o C Kdz. Ereğli

TRT Haber Spikeri Sezen Yüce, TED’te

Eğitim 7 yıl 29 gün 17 saat 34 dakika önce 4164

Haberi Paylaşın

TRT Haber Spikeri Sezen Yüce, TED Kdz.Ereğli Koleji tarafından düzenlenen’ Kariyer Günleri’ programına katıldı. Aynı zamanda TED Kdz. Ereğli Koleji Mezunu olan Yüce, öğrencilere öğütlerde bulundu. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi binasında düzenlenen panele, Okul yöneticileri, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Yüce, öğrencilerle tecrübelerini ve deneyimlerini paylaşarak, TED Koleji mezunu olmaktan dolayı hem şanslı hem’de gururlu olduğunu söyledi.

ÇOK DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMLEYİM

2005 yılından bu yana profesyonel olarak meslekte olduğunu belirten Yüce, “Yüzlerce canlı yayın yaptım, Binlerce kişiye sunum yaptım ama, şu anda heyecanlandığım kadar heyecanlanmadım. Nedeni ise, çok değerli öğretmenlerimle birlikteyim, Öğretmenlerim beni gerçekten ben yapan değerlerden bir tanesi, Anne babamdan sonra ”dedi.

TED KOLEJİ MEZUNU OLUP,İŞ KAPILARIN SONUNA KADAR AÇILDIĞINI BİZZAT GÖRDÜM

1999 Yılında TED Ereğli Kolejinden Mezun olan Yüce ,”TED Kolejinden mezun olmak, bu okulun sıralarında okumak Eğitim öğretimi burada alıp ve değerli öğretmenlerimin sevgisini eğitimini aldığım için çok gurur duyuyorum, kendimi çok şanslı hissediyorum, meslek hayatımda inanılmaz tecrübe ettim, Çünkü ben bizzat TED Koleji mezunu olup iş hayatında kapıların nasıl sonuna kadar açıldığını gördüm ” diye konuştu.

Yüce konuşmasının geri kalan kısmında, İletişim hakkında öğrencilere bilgiler vererek, İletişimin her alanda önemli olduğunu, İletişimin temel eğitim-Öğretim unsurlarından bir tanesi olduğunu belirterek, Eğitim-Öğretim olmayınca toplumun ilerlemesinin mümkün olmayacağını belirtti. Yüce yaklaşık 2 saat süren programda Öğrencilere birçok konuda tavsiyelerde bulunarak, edindiği tecrübeleri aktardı.

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım’da ,programa katılımlarından dolayı TRT Haber Spikeri ve Aynı zamanda TED Ereğli Koleji Mezunu olan Sezen Yüce’ye teşekkür etti.

(Ereğli FM Haber Merkezi )

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 1 saat 39 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 41 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 18 saat 9 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 20 saat 56 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
2 gün 2 saat 51 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 20 saat 30 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
14 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
3 gün 23 saat 59 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 12 saat 3 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 22 saat 52 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !