Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRANSFER BOMBALARI PEŞ PEŞE PATLIYOR!

TRANSFER BOMBALARI PEŞ PEŞE PATLIYOR!

Karadeniz Ereğli’nin Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor’da transfer haberleri peşin sıra gelmeye başladı.


HOŞGELDİN BARIŞ BALTÜRK
Alınan bilgiye göre, eflatun ve beyazlı renkli formaya sahip Ereğli temsilcisi, 3 sezon Yeni Amasyaspor geçen sezon ise Sandıklı forması giyen Stoper Barış Baltürk’ü renklerine bağladı.

HOŞGELDİN SÜLEYMAN BAYKUŞ
Takım, dış transferde de ilk anlaşmayı yaptı. PTT 1. Lig ve 2. Lig de Diyarbakırspor, 3. Ligde Ünye, Adıyaman, Orhangazi, Tekirdağspor, Batman Petrol ve Karacabey Birlik forması giyen geçen sezon ise Amatöre dönerek, BAL Ligi’nde Iğdır Aras forması giyen sağbek Süleyman Baykuş anlaşmaya vardı.

HOŞGELDİN ENGİN GÜLLE
Geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkmayı şanssızlık eseri elinden kaçıran Karadeniz Ereğli Belediyespor, transferle atağını sürdürdü. 3. Ligde Gaziosmanpaşa ve Silivri, BAL Ligi’nde ise Amasya, Sandıklı, geçen sezon ise Maltepespor forması giyen solaçık ve forvet arkası oynayan Engin Gülle’yi renklerine bağladı.

TARAFTARIN GÖNLÜNDE TAHT KURAN HOCAYLA DA ANLAŞILDI
Öte yandan, Karadeniz Ereğli Belediyespor’un başarılı antrenör Zafer Şahin’le yeniden anlaştığı bildirildi.
Yeni sezon transfer hazırlıklarına adeta bomba gibi başlayan takımda, geçtiğimiz sezon eflatun-beyazın başına getirilen Şahin ile yeniden anlaşıldı.
Zafer Şahin’in Çarşamba günü ilçeye gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo