Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRANSFER ATAĞI !

TRANSFER ATAÄžI !

Ereğli Belediyespor iç ve dış transferde 8 oyuncu ile anlaştı


Kdz. EreÄŸli Belediyespor yönetimi kongre sonrası transfer çalışmalarına hız verdi. GeçtiÄŸimiz gün santrafor Adem Parlak’ı renklerine baÄŸlayan Eflatun beyazlılar yeni sezon öncesi 4’ü iç 3’ü ise dış transfer olmak üzere 7 oyuncuyu daha renklerine baÄŸladı.
NEVZAT, HARUN, YUSUF VE RECEP YUVADA KALDI
Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi geçtiğimiz sezonun kadrosunda yer alan oyuncularla iç transfer görüşmelerine başladı. İlk gün görüşmelerinde kaleci Nevzat Çizmeci, stoperler Harun Özdemir ve Yusuf

Orhan ile  orta saha oyuncusu takım kaptanı Recep YaÅŸar ile yeni sezon için yeniden anlaşıldı. Yönetim kurulu iç transfer görüşmelerine hafta içinde devam edecek.
DIÅž TRANSFERDE  4 Ä°MZA 
Kdz. EreÄŸli Belediyespor yönetimi santrafor Adem Parlak’ın ardından dış transferde 3 isimle daha anlaÅŸtı.
UÄžURCAN KÖSE EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR’DA 
EreÄŸli Belediyespor, Galatasaray U-19 ve 21 formaları altında 15 gole imza atan, BAL Liginde Belediye Boldavin Termalspor, Amasyaspor FK, Bigaspor, Yunus Emre Belediyespor, Uzunköprüspor, Çayırovaspor, Altınova,  Büyükçekkemece Mimarobaspor, Adana 1654 FK son olarak da Söksespor forması altında 133 maçta 37 gol atan 26 yaşında kanat oyuncusu UÄŸurcan Köse’yle anlaÅŸmaya vardı. Köse EreÄŸli’ye gelerek eflatun beyaz formayı girerek sözleÅŸmeye imza attı.
AYKUT KÖZ EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR’DA 
EreÄŸli Belediyespor’ 3’üncü  dış transferini sol bek mevkiine yaptı. Eflatun beyazlılar Çaykur Rizespor’da profesyonel olan, Ofspor, Derince ve Sakaryaspor formaları altında 3.ligde 84 maça çıkan, BAL Liginde 2021-2022 sezonunda Sapanca Gençlikspor ile ÅŸampiyonluk yaÅŸayan 31 yaşındaki Sol bek Aykut Köz’ü renklerine baÄŸladı. Köz EreÄŸli’ye gelerek kendini eflatun beyaz renklere baÄŸlayan imzayı attı.
ÖMER TAÅžKIN  EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR’DA 
EreÄŸli Belediyespor dış transferdeki üçüncü imzayı kanat özelliÄŸi de olan santrafor Ömer TaÅŸkın’a attırdı. Eflatun beyazlılar, Sakaryaspor ve BeÅŸiktaÅŸ alt yapısında oynayan, BAL Liginde Serdivanspor, Bulvarspor ve Hendekspor formaları giyen , geçen sezon ise Sakarya BAL Ligi takımlarından Hendek Dereköy’de sezonu 10 golle kapatan 26 yaşındaki  forvet Ömer TaÅŸkın’ı renklerine baÄŸladı. TaÅŸkın EreÄŸli’ye gelerek resmi imzayı attı.

YENÄ° TRANSFER AYKUT KÖZ, 2. BAÅžKAN HALÄ°L BOZKUÅž VE AS BAÅžKAN AKIN KATI Ä°LE 

YENÄ° TRANSFER UÄžUR CAN KÖSE 

YENİ TRANSFER ÖMER TAŞKIN

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo