9 o C Kdz. Ereğli

Trafik sorununa dubalı çözüm!

Alaplı`da trafik sorununa dubalı çözüm

Çevre ve Yaşam 5 yıl 6 ay 29 gün 3 saat 26 dakika önce 1107

Haberi Paylaşın

Alaplı Belediyesi, ilçe içi ulaşımda düzeni sağlamak ve yaya yolu işgallerini önlemek amacıyla araçların yoğun olarak geçtiği yola fosforlu dubalar yerleştirdi.
Edinilen bilgiye göre, hem araç hem de yaya trafiğini rahatlatmayı hedefleyen belediye, yapılan çalışmalar neticesine Alaplı Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan ve araç trafiğini tehlikeye düşüren alanda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince fosforlu duba yerleştirme çalışması yapıldı.
Geceleri bu yolu kullanan araçların daha dikkatli bir şekilde seyir halinde olmalarını sağlayacak olan çalışma için Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e teşekkür eden Karşıyaka sakinleri “yol üzerinde özellikle gündüzleri araç trafiği yoğun olduğu için sürücüler tehlikeli bölgeyi fark edemiyordu. Bu da kazalara sebep oluyordu. Pratik ama güzel bir çözüm ile Belediye ekipleri bu sorunu ortadan kaldırmış oldu” dedi.
Yapılan çalışmalarda özellikle en işlek cadde üzerinde sürücülerin bundan sonra daha dikkatli bir şekilde sokaktan geçeceğini dile getiren Başkan Tekin ise bu tip çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 6 saat 41 dakika önce EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
3 gün 4 saat 58 dakika önce TTK'DA İŞE ALIM LİSTESİ BELLİ OLDU
1 gün 5 saat 15 dakika önce ALAPLI'DAKİ KAZADA 1'İ AĞIR 3 YARALI
5 gün 17 saat 59 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI
6 gün 7 saat 14 dakika önce İŞTE PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN AYRINTILAR
4 gün 1 saat 57 dakika önce MAZOTA 2.52 TL İNDİRİM, ULAŞIMA % 35 ZAM !
6 gün 7 saat 6 dakika önce VAHİDE HOCAYA SON GÖREV
1 gün 21 saat 39 dakika önce İKİ KATLI BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU
6 gün 3 saat 9 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA BİR KAZA DAHA
6 gün 6 saat 45 dakika önce SİZLERLE BİRLİKTE DAHA NİCE SENELERE