14 o C Kdz. Ereğli

Trafik Kurallarını Eğlenerek Öğrendiler...

Gündem 7 yıl 2 ay 4 gün 17 saat 59 dakika önce 1412

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren Sempati Kreş ve Gündüz Bakımevi, ilçedeki Özdemir AVM’de ’Taşıtlar ve Trafik’ konulu bir etkinlik gerçekleştirdi.

Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren Sempati Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından bünyelerinde eğitim gören 2-6 yaş arasındaki minikler için ’Taşıtlar ve Trafik’ etkinliği gerçekleştirildi. İlçede bulunan Özdemir AVM’de gerçekleştirilen ’Taşıtlar ve Trafiği Eğlenerek Öğreniyoruz’ etkinliğinde minikler trafik kurallarını; müzikli dramalar ve trafikle ilgili yarışmalarında aralarında bulunduğu çeşitli aktivitelerle öğrendiler.

Etkinlik hakkında gazetecilere bilgi veren Sempati Kreş ve Gündüz Bakım Evi kurucu müdürü Filiz Eroğlu, “biz eğitimciler okul öncesi eğitimde ve yaşamımızda çok önemli bir yer tutan trafik ve kuralları hakkında çocuklarımıza çok erken yaşta bilinçlendirerek, trafik kazaları ve buna benzer üzücü olayların olmasını önlemek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Etkinliğimize destek veren çocuklarımız ve velilerimize, yer tahsis eden Özdemir AVM yönetimine, trafik polisi görevlendiren Emniyet Müdürlüğümüze, doküman desteği veren Radar Sürücü Kursu’na teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Kreş Müdürü Eroğlu ve AVM yöneticisi Burcu Arslan’ın pasta kesimiyle başlayan etkinlikte daha sonra minikler dans gösterisi sergiledi.Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Trafik Polisi Fatih Daldal, trafik ve kuraları hakkında hem miniklere hem de velilerine bilgilendirmede bulundu.Yaklaşık 2 saat süren etkinlik kapsamında ayrıca; müzikli dramalar, trafikle ilgili yarışmalar ve taşıtlar müzesi aktiviteleri gerçekleştirildi. Trafik kurallarını eğlenerek öğrenen miniklere çeşitli ödüller de verildi.Öte yandan, AVM’ye alışveriş için gelen ailelerin de çocukları ile birlikte etkinliğe ilgi gösterdiği görüldü.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 37 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 1 saat 49 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 19 saat 54 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 19 saat 28 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 17 saat 7 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 13 saat 43 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
1 gün 11 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 21 saat 50 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 17 saat 59 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 22 saat 57 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !