Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Trafik kuralları Eğitimi başladı

Trafik kuralları Eğitimi başladı

Milli EÄŸitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Sürücü EÄŸitimcileri Konfederasyonu arasında yapılan protokol kapsamında EreÄŸli’de okul öncesi ve Ä°lkokul Öğrencilerine trafik eÄŸitimi verilmeye baÅŸlandı. Kdz. EreÄŸli Ä°lçesinde okul öncesi ve Ä°lkokul öğrencilerine trafik eÄŸitimi verildi. Nimet Ä°lkokulu toplantı salonunda gerçekleÅŸtirilen toplantıya, Kdz.EreÄŸli Ä°lçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ãœnsal Demir ,Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Yunus Emre Özdemir,Kdz.EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek, daire müdürleri öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal marşının okunmasının ardından baÅŸlayan programda konuÅŸan EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, Milli EÄŸitim Bakanlığı Özel Öğretim kurumları genel müdürlüğü ile sürücü eÄŸitimleri Konfederasyonu (TÃœSEKON) iÅŸbirliÄŸinde hazırlanan protokol gereÄŸi ilk eÄŸitimlerine Nimet Ä°lkokulunda baÅŸladıklarını söyledi.

Öğrencilere küçük yaÅŸta trafik kurallarının öğretilmesi halinde kazaların büyük oranda önlenmesinin mümkün olacağını ifade eden korkmaz; “Bu sebeple, okul öncesi ve ilkokul çağındaki öğrencilere trafik bilincinin kazandırılması gerekmektedir, Erken yaÅŸlarda baÅŸlayan eÄŸitimin ilerleyen yaÅŸlarda verilecek eÄŸitimden daha etkili ve kalıcı olduÄŸu gerçektir. Trafik EÄŸitimi ile yetiÅŸen okul öncesi ve ilkokul öğrencileri hem aile bireyleri üzerinde trafik bilincinin yerleÅŸmesi, hemde toplamda trafik kültürünün oluÅŸturulmasına katkı saÄŸlayacaktır” dedi.

Konuşmanın ardından İlçede faaliyet gösteren Sürücü Kursu Öğretmenleri tarafından Öğrencilere Slayt eşliğinde trafik kuralları anlatıldı.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo