Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRAFİK KİLİTLENDİ !

TRAFÄ°K KÄ°LÄ°TLENDÄ° !

Eğitim de yeni dönem başladı, trafik klitlendi.


Ãœlke genelinde olduÄŸu gibi  EreÄŸli'de de ilk, orta, lise ve dengi okullarda 2021-2022 EÄŸitim Öğretim dönemi bugün (6 Eylül) baÅŸladı.

Sabahın erken saatlerinde evlerde başlayan mutlu telaş, öğrencilerin sınıflarındaki sıralarına ulaşmaları ile devam etti.

İlçedeki Kavaklık İlk okulu da, bu heyecanı yaşayan okullar arasındaydı.

Okul yönetiminin, önceden aldığı bir dizi tedbirlerle birlikte kapılarına açtığı öğrencilerini, okul girişinde özel güvenlik nezdinde; kontrollü şekilde okul alanına aldı.

Güvenlik görevlisinin velilere sosyal mesafe ve maske uyarısında bulunduÄŸu ve dışarıda tutulduÄŸu okulda, Sınıf öğretmenleri de ‘sırası ile’ içeriye aldıkları öğrencileri ile sınıflarının yolunu tuttu.

Benzer durum Cumhuriyet Ortaokulunda da vardı.

İdarenin aldığı önlemler kapsamında okul girişinde veliler uyarılırken, öğrenciler de sosyal mesafe ve maskeleri ile okul alanına giriş yaptılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ise 32 bin 500 öğrencinin bulunduğu ilçe genelinde 2 bin 280 öğretmen ile başladıkları eğitim döneminde, günler öncesinden aldıkları tedbirlerle birlikte, okullara giriş ve sonrasında her hangi bir sorun yaşanmadığını kaydetti.

TRAFİK FELÇ OLDU!

Okullardaki düzene raÄŸmen trafik akışında ise adeta bir ‘keÅŸmekeÅŸ’ yaÅŸandı.

Tam gün eÄŸitime geçilmesiyle birlikte sabah saat 08.30’da baÅŸlayan trafik yoÄŸunluÄŸu saatlerce sürdü.

Çarşı merkezi başta olmak üzere yoğunluğun en fazla yaşandığı yer ise yine Devrek Yolu kavşağı oldu.

Yan yolları kullanmak isteyen sürücüler, bu güzergahlarda dahi zorluk yaşarken, trafik ekipleri ise ulaşımda düzen sağlama gayretinde bulundu.

Her zamanki gibi trafikteki olumsuzluğa bir ilave de, bazı sorumsuz araç sürücüleri katkıda bulundu! Yol vermeyi düşünmeden kavşaklara giriş yapan bazı sürücüler, normal güzergahta seyir etmek isteyen araçların da geçişini engelleyince, trafikteki olumsuzluk bir kat daha arttı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük3
kızgın3
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
çınar çınar

06 Eylül 2021 - 13:47

devrek yolu köprü yeniden revize edilmeli bir gün oradaki trafik yüzünden rnböyle olmasaydı deriz.

Adem akbulut

06 Eylül 2021 - 11:30

Birde almancılar yüzünden diyen olmuştu.

Yorum Yazın

Canlı Radyo