Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRAFİK KAZASINDA ÖLEN ANNE-KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

TRAFİK KAZASINDA ÖLEN ANNE-KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde su doldurmaya giderken devrilen kamyonun altında kalarak yaÅŸamını yitiren anne ve kızının cenazesi topraÄŸa verildi.

 Ã‡atalaÄŸzı beldesinde üzerilerine kamyon devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Havva Celep (57) ve kızı Mürvet Gören’in (38) cenazeleri, yakınları tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak DoÄŸancılar Mahallesi’ndeki evlerine götürüldü. 

Burada helallik alınmasının ardından Celep ve Gören için DoÄŸancılar Mahallesi Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Anne-kızın cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından mahalledeki aile mezarlığına defnedildi. 

Havva Celep’in eÅŸi Kadir Celep’in de 2013’te ÇatalaÄŸzı beldesinde özel bir kömür yıkama tesisinde çalışırken iÅŸ kazasında hayatını kaybettiÄŸi öğrenildi. 

Serkan T’nin kullandığı 67 EH 535 plakalı kamyon dün ÇatalaÄŸzı beldesinde ellerindeki bidonlarla su doldurmaya giden anne Celep ve kızı Gören’in üzerine devrilmiÅŸ, yaralanan anne-kız Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yaÅŸamını yitirmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo