Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRAC Ereğli’de yeniden yapılanıyor.

TRAC EreÄŸli’de yeniden yapılanıyor.

Yeni yönetimini oluşturan ve başkanını seçen Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Kdz. Ereğli Şubesi çalışmalarına başladı. Olası bir afet durumunda iletişimin koptuğu anlarda devreye giren ve kamu yararına çalışan TRAC üyeleri, şehir içi, şehirler ve ülkeler arası haberleşmede önemli rol oynuyor.

DEPREMDE GÖREV ALDILAR

 17 AÄŸustos ve 12 Kasım depremlerinde afet ve arama kurtarma ekiplerine destek olan EreÄŸlili amatör telsizciler, üye sayısını arttırarak olası afet durumunda devreye girecek olan ekipleri oluÅŸturmak istiyor.

TRAC GÖNÜLLÜ İLETİŞİMCİLER

TRAC’ın Karadeniz EreÄŸli Åžubesi’nin yeni BaÅŸkanı Oytun Çalkap, amaçlarının tüm doÄŸal afetlerde iletiÅŸimin saÄŸlanamayan yerlerde gönüllü olarak iletiÅŸimi saÄŸlamak olduÄŸunu belirterek, bunun için TRAC’ın kamu yararına çalışan ve bu gibi durumlarda görev almaya hazır olan bir dernek olduÄŸunu belirtti.

SINAVA GÄ°RMEK Ä°STEYENLER ARASIN

Başkan Çalkap, TRAC Gönüllü Amatör Telsizcilik Sınavına girmek ve Uluslararası Telsiz Kullanma Belgesi almak isteyenlerin, kendilerine 0 532 588 26 28 GSM numarasından müracaat edebileceklerini hatırlattı.

HERKESÄ°N DESTEK OLMASI LAZIM

Çalkap, “Bizler TRAC Karadeniz EreÄŸli Åžubesi olarak ilçemizde yaÅŸanabilecek tüm doÄŸal afetlerde, iletiÅŸimin saÄŸlanabilmesi için tüm devlet ve özel sektör yetkililerinin yardımlarını ve desteklerini bekliyoruz. Ä°letiÅŸim olmadan hiçbir engeli aÅŸamayız.” dedi

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo