13 o C Kdz. Ereğli

TRABZON’DAN GETİRDİLER!..

Gündem 9 yıl 1 ay 7 gün 21 saat 42 dakika önce 1151

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne gelen TIR’da, Trabzon yöresine ait ürünlerin satışa sunulduğu bildirildi.

Ortaklardan Aksoy, Sahil bandında TIR üzerinde oluşturdukları stantta Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Trabzon Valiliği’nin, bölgelerindeki ürünlerin Türkiye genelinde daha iyi tanınması amacıyla böyle bir organizasyon başlattığını söyledi.
Aksoy, bu doğrultuda ortağı Yaşar Ateş ile birlikte, firmalarındaki biri ürünlerin satışa sunulduğu TIR ile 3 lojistiği sağlayan araçla yola çıktıklarını belirterek, şöyle dedi:
“Valiliğimiz, aynı zamanda Trabzon’da üretilen yiyecek ve kullanım gereçlerinin insanlar tarafından daha iyi tanınması ve anlaşılması için böyle bir kampanya başlattı.
Başladığımız gezilerden beşinci durağımız olan Ereğli’de standımızı açmamızla birlikte yoğun ilgi ile karşılandık. Satışa sunduğumuz ürünler arasında Türkiye’de, hatta dünyada ünlü Sürmene Bıçağı gibi gereçler de yer alıyor. Dut Pekmezi, Duttan yapılmış pestil kömesi, gerçek Trabzon tereyağı, çay grubumuz, Trabzon’a özgü fındık grubumuz, meşhur Akçaabat Köftemiz, Peynir çeşitlerimiz, kuymak, kavurma, bal grubumuz, beton helvamız bire bir orijinal ürünler bulunan standımızda, ekmek gibi günlük tüketilecek yiyecekleri de lojistik araçlarımızla Trabzon’dan getirebiliyoruz.
Statta yer alan ürünler arasında yine bölgemizdeki fabrikalarda üretilenler de yer alıyor. Standı açmamızla birlikte gelen müşterilerimizden yarım kilo ürün alanların, bir sonraki gün 5 kilo daha almaya geldiğine şahit oluyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. 29 Mart Pazar Günü’ne kadar Ereğli’de açık olacak standımız daha sonra belirlenen program doğrultusunda ülke gezisini sürdürecek.”

TRABZON’DAN GETİRDİLER!..

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 5 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 20 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 3 saat 18 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 22 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 23 saat 56 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 21 saat 35 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 18 saat 11 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 4 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 22 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 2 saat 12 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI