Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRABZON’DAN GETİRDİLER!..

TRABZON’DAN GETÄ°RDÄ°LER!..

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’ne gelen TIR’da, Trabzon yöresine ait ürünlerin satışa sunulduÄŸu bildirildi.

Ortaklardan Aksoy, Sahil bandında TIR üzerinde oluÅŸturdukları stantta Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Trabzon ValiliÄŸi’nin, bölgelerindeki ürünlerin Türkiye genelinde daha iyi tanınması amacıyla böyle bir organizasyon baÅŸlattığını söyledi.
Aksoy, bu doğrultuda ortağı Yaşar Ateş ile birlikte, firmalarındaki biri ürünlerin satışa sunulduğu TIR ile 3 lojistiği sağlayan araçla yola çıktıklarını belirterek, şöyle dedi:
“ValiliÄŸimiz, aynı zamanda Trabzon’da üretilen yiyecek ve kullanım gereçlerinin insanlar tarafından daha iyi tanınması ve anlaşılması için böyle bir kampanya baÅŸlattı.
BaÅŸladığımız gezilerden beÅŸinci durağımız olan EreÄŸli’de standımızı açmamızla birlikte yoÄŸun ilgi ile karşılandık. Satışa sunduÄŸumuz ürünler arasında Türkiye’de, hatta dünyada ünlü Sürmene Bıçağı gibi gereçler de yer alıyor. Dut Pekmezi, Duttan yapılmış pestil kömesi, gerçek Trabzon tereyağı, çay grubumuz, Trabzon’a özgü fındık grubumuz, meÅŸhur Akçaabat Köftemiz, Peynir çeÅŸitlerimiz, kuymak, kavurma, bal grubumuz, beton helvamız bire bir orijinal ürünler bulunan standımızda, ekmek gibi günlük tüketilecek yiyecekleri de lojistik araçlarımızla Trabzon’dan getirebiliyoruz. 
Statta yer alan ürünler arasında yine bölgemizdeki fabrikalarda üretilenler de yer alıyor. Standı açmamızla birlikte gelen müşterilerimizden yarım kilo ürün alanların, bir sonraki gün 5 kilo daha almaya geldiÄŸine ÅŸahit oluyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. 29 Mart Pazar Günü’ne kadar EreÄŸli’de açık olacak standımız daha sonra belirlenen program doÄŸrultusunda ülke gezisini sürdürecek.”

 

TRABZON’DAN GETÄ°RDÄ°LER!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo