13 o C Kdz. Ereğli

TOPRAĞA VERİLDİ !.

Zonguldak`ta boğazına erik kaçan 2 yaşındaki bebeğin kalbi durdu, kurtarılamadı.

Gündem 3 yıl 11 ay 22 gün 14 saat 59 dakika önce 16199

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta 3 yıl önce evlenen Feride – Sezer Aslan çiftinin ikiz çocuklarından biri olan 14 aylık kızları Alya bebek, boğazına kaçan erik nedeniyle yaşama veda etti. Alya bebeğin boğazından erik çıkarılıncaya kadar kalbinin durduğu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Anne Feride Arslan, anneler gününde tarifsiz bir acı yaşadı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak'ta 14 aylık bebek, yediği eriğin boğazına kaçması sonucu hayatını kaybetti. Küçük kız, Anneler Günü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Zonguldak merkezde Sezer-Feride Aslan çiftinin 14 aylık ikiz kızlarından Alya Aslan erik yemek istedi. Yediği erik boğazına kaçan küçük kız bir süre sonra çırpınmaya başladı. Nefes alamayan küçük çocuğun kalbinin durduğu öğrenildi. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Alya Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük bir tabuta konulan Alya'nın cenazesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morgundan alınarak Beycuma beldesine bağlı Hacıali köyü Merkez Mahallesi'ne getirildi. Burada öğlen namazını müteakip sosyal mesafe gözetilerek kılınan cenaze namazının ardından küçük kızın cenazesi defnedildi.

Her şeyden habersiz olanları izleyen Alya'nın ikizi Asya ise yakınları ile birlikte mezarlığın başında bekledi. Sinir krizleri geçiren anne Feride Aslan, küçük kızın defnedilmesinin ardından mezarlığa getirildi. Kızının mezarı başında bir süre feryat eden anne güçlükle ayakta durabildi. Aile ise tek tesellilerinin diğer kızları olduğunu ifade etti.

Hacıali Köyü Muhtarı Şahin Akçay gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bunlar ikizdi. Erik yerken birisinin boğazına erik kaçıyor. Hastanede vefat ediyor. İkisi de 14 aylık. Cenazeyi hastaneden aldık, defnettik. Anneler Günü'nde böyle bir acının yaşanması çok zor" diye konuştu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 17 saat 39 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 8 saat 51 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 15 saat 52 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 12 saat 56 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 12 saat 30 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 6 saat 45 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 17 saat 13 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 11 saat 20 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
12 saat 19 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 14 saat 46 dakika önce KAZA ; 2 YARALI