Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TOPRAĞA VERİLDİ !.

TOPRAÄžA VERÄ°LDÄ° !.

Zonguldak`ta boğazına erik kaçan 2 yaşındaki bebeğin kalbi durdu, kurtarılamadı.


Zonguldak’ta 3 yıl önce evlenen  Feride – Sezer Aslan çiftinin ikiz çocuklarından biri olan 14 aylık kızları Alya bebek, boÄŸazına kaçan erik nedeniyle yaÅŸama veda etti. Alya bebeÄŸin boÄŸazından erik çıkarılıncaya kadar kalbinin durduÄŸu ve  yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Anne Feride Arslan, anneler gününde tarifsiz bir acı yaşadı.

TOPRAÄžA VERÄ°LDÄ°

Zonguldak'ta 14 aylık bebek, yediği eriğin boğazına kaçması sonucu hayatını kaybetti. Küçük kız, Anneler Günü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Zonguldak merkezde Sezer-Feride Aslan çiftinin 14 aylık ikiz kızlarından Alya Aslan erik yemek istedi. Yediği erik boğazına kaçan küçük kız bir süre sonra çırpınmaya başladı. Nefes alamayan küçük çocuğun kalbinin durduğu öğrenildi. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Alya Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük bir tabuta konulan Alya'nın cenazesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morgundan alınarak Beycuma beldesine bağlı Hacıali köyü Merkez Mahallesi'ne getirildi. Burada öğlen namazını müteakip sosyal mesafe gözetilerek kılınan cenaze namazının ardından küçük kızın cenazesi defnedildi.

Her şeyden habersiz olanları izleyen Alya'nın ikizi Asya ise yakınları ile birlikte mezarlığın başında bekledi. Sinir krizleri geçiren anne Feride Aslan, küçük kızın defnedilmesinin ardından mezarlığa getirildi. Kızının mezarı başında bir süre feryat eden anne güçlükle ayakta durabildi. Aile ise tek tesellilerinin diğer kızları olduğunu ifade etti.

Hacıali Köyü Muhtarı Şahin Akçay gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bunlar ikizdi. Erik yerken birisinin boğazına erik kaçıyor. Hastanede vefat ediyor. İkisi de 14 aylık. Cenazeyi hastaneden aldık, defnettik. Anneler Günü'nde böyle bir acının yaşanması çok zor" diye konuştu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün74
gülücük7
hayran1
şaşkın1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Selda koc

11 Mayıs 2020 - 14:04

Çok üzücü bie olay Allah ailesine sabır alfanın kalan omeunude asya bebeğe versin

Emre bayatlı

10 Mayıs 2020 - 14:41

Allah anasına babasına sabır versin

Yorum Yazın

Canlı Radyo