7 o C Kdz. Ereğli

Toplu Sözleşmede imzalar atıldı

Alaplı Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında geçen ay anlaşmayla sonuçlanan toplu sözleşme görüşmelerinde imzalar da atıldı.

Ekonomi 6 yıl 1 ay 19 gün 20 saat 27 dakika önce 366

Haberi Paylaşın

Alaplı Belediyesi’nde çalışan 50 işçiyi kapsayan ve iki yıllık imzalanan sözleşmeyle, işçi ücretlerinde birinci yıl için yüzde 14, ikinci yıl için de yine yüzde 14 artış sağlandı. Toplu sözleşmeye, Alaplı Belediyesi adına Belediye Başkanı Nuri Tekin ve ilgili birim müdürleri, sendika adına da Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan ve şube yöneticileri imza attı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, işçiyi memnun edecek bir sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
“İmkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak, işçimizi de düşünerek ücretlerde tatmin edici bir artış sağladık. Bölgemizdeki belediyeler içerisinde, işçi ücretlerinde en yüksek artışı biz yaptık. İşçimizi memnun ettiğimiz için biz de mutluyuz, işçimiz de mutlu. Alın teri, emek bizim vazgeçilmez değerlerimiz. Bu değerlerin karşılığını vermeyi de, sorumluluk olarak kabul ediyoruz. İmzalanan bu sözleşme, belediyemize, işçimize ve ilçemize hayırlı olsun.”
Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan da, Belediye Başkanı Nuri Tekin’e alın teri ve emeğe verdiği değerden dolayı teşekkür ederek, “Belediye Başkanı, sosyal demokrat belediyeciliğin güzel bir örneğini sergiledi. İşçi ücretlerinde, tüm belediyelere örnek gösterdiğimiz güzel bir artış sağladık. İşçilerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olsun” dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 6 saat 25 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 18 saat 26 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 14 saat 53 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 13 saat 54 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 19 saat 47 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 9 saat 1 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 4 saat 31 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 17 saat 20 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 5 saat 56 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 9 saat 31 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?