Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TOPLU AÇILIŞA KATILDI..

TOPLU AÇILIŞA KATILDI..

BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, yaklaşık 600 milyon lira deÄŸerindeki 81 projenin Düzce Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.DavutoÄŸlu, Düzce’nin AK Parti’ye 3 Kasım 2002’de yüzde 52, 22 Temmuz 2007’de yüzde 61, 12 Haziran 2011’de yüzde 66, 7 Haziran 2015’te yüzde 59, 1 Kasım 2015’te ise yüzde 70 oranında oy verdiÄŸini söyledi.BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, 2019 yılında yapılacak seçimlerde Düzce plakasına uygun olacak ÅŸekilde yüzde 81 oranında oy beklediÄŸini ifade etti.

BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, "Türkiye’nin doÄŸusunu, batısını adım adım gezeceÄŸiz ve Allah’ın izniyle ’bu ülke bölünmez, bu millet ayrılmaz’ diye haykıracağız her yerde. Her santimetrekaresinde bu ülkenin bu al bayrağını dalgalandıracağız." dedi. 

Milletin, ülkenin bugünlere gelmesinden Düzcelilerin emeÄŸinin ve desteÄŸinin büyük önemi olduÄŸunu vurgulayan DavutoÄŸlu, "Siz destek vermeseydiniz, siz emek vermeseydiniz biz sizlerin huzurunuza böyle gururla, vakarla gelemezdik." ifadesini kullandı.

Düzce’nin üç vekilinin de AK Parti’li olduÄŸunu anımsatan DavutoÄŸlu, ilde düzenlediÄŸi mitingde üçte üç istediÄŸini ve Düzcelilerin de bunu yerine getirdiÄŸini belirtti. Düzce’nin kendi içinde bir rekor kırdığını söyleyen DavutoÄŸlu, ilin, Türkiye genelinde partilerini en çok destekleyen 6. ÅŸehir olduÄŸunu vurguladı. 

Kendilerini destekleyenleri mahcup etmediklerini ve etmeyeceklerini dile getiren DavutoÄŸlu, "Bu al bayrakları dalgalandıran AK Gençlik’le biz hep omuz omuza yürüyeceÄŸiz. Hocanız da hep sizinle beraber olacak." dedi.

Sabah Kocaeli’de gençlik çalıştayında olduÄŸunu anımsatan DavutoÄŸlu, "Oradaki genç arkadaÅŸlarınızdan size selam getirdim. Ayrıca Van’da yine böyle al bayraklarıyla mitingi bir an kesip Ä°stiklal Marşı okuyan Vanlı gençlerden, Diyarbakır Ulu Cami’den çıktığımda beni karşılayan on binlerce Diyarbakırlı gençten, Silopili gençten size selam getirdim. Onlar, ’bu millet ayrılmaz, bu ülke bölünmez’ diye haykırdı. Onlara da size de teÅŸekkür ediyorum." deÄŸerlendirmesinde bulundu. 

- "Bu ülkenin her santimetrekaresinde al bayrağı dalgalandıracağız"

Bir ayağının doğuda, bir ayağının batıda olacağı sözünü verdiğini anlatan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Pazartesi Åžanlıurfa’daydık. Bugün Kocaeli’de, Düzce’de. Åžanlıurfa’nın kurtuluÅŸ gününde on bin insanla Ä°stiklal Madalyasını Åžanlıurfa’ya götürdük. Oradan da sizlere selam getirdik. Åžanlıurfa’dan Düzce’ye selam getirdik. Türkiye’nin doÄŸusunu, batısını adım adım gezeceÄŸiz ve Allah’ın izniyle ’bu ülke bölünmez, bu millet ayrılmaz’ diye haykıracağız her yerde. Her santimetrekaresinde bu ülkenin bu al bayrağını dalgalandıracağız." 

BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur’an kursu gibi 591 milyon 371 milyon deÄŸerindeki 81 tesisin Düzce’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo