Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM OLDU

TOPLANTIYA YOÄžUN KATILIM OLDU

Nisan ayında kısa adı (ZONÇEB) olan Zonguldak ValiliÄŸi Özel Ä°dare ve Belediyeler Çevre Altyapı Temel Hizmetler BirliÄŸi BaÅŸkanlığı’na seçilen Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, birliÄŸe üye olan bölgedeki Belediye BaÅŸkanlarını Kdz. EreÄŸli’de bir araya getirdi. 21 Belediye BaÅŸkanının buluÅŸtuÄŸu toplantıdan Zonguldak için birlik mesajı çıktı.

Toplantının açılış konuÅŸmasını yapan Kdz. EreÄŸli Belediye ve ZONÇEB Birlik BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, birlik ve beraberlik mesajı verdi. KonuÅŸmasına birliÄŸin geçmiÅŸ dönem baÅŸkanı olan Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir’e teÅŸekkür ederek baÅŸlayan BaÅŸkan Uysal, ZONÇEB’in yeni döneme kurumsallaÅŸma hamlesi ile baÅŸlayacağını söyledi.

Bu yönde ilk adımı birliÄŸin resmi internet sitesinin hayata geçirilerek ve kurumsal logo çalışmasıyla atacaklarını söyleyen BaÅŸkan Uysal, “Tüm belediyeler olarak Tombaklar mevkiindeki depolama alanına taşınan çöplerin yerinde ayrıştırılmasına önem vermeliyiz. Ä°leriye dönük hedeflerimizin başında ise belediyelerimizi atıklarımızdan gelir elde eder hale getirmek var” dedi.

BaÅŸkan Uysal ayrıca, 5 Haziran Çevre günü öncesinde çöplerin evden alınışı ve son aktarma istasyonuna ulaşımı ve enerjiye dönüşümü ile ilgili hikayeyi konu alan “Atık yolculuÄŸu “adı ile EreÄŸli’de düzenlenecek etkinliÄŸe tüm belediye baÅŸkanlarını davet etti.

FARÄ°ZOÄžLU BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME YAPTI

Düzenlenen toplantıda ZONÇEB Birlik Müdürü Çevre Yüksek Mühendisi Hakan Farizoğlu, bilgilendirme sunumu yaparken söz alan belediye başkanları da görüş, öneri ve düşüncelerini paylaştı.

BÄ°RLÄ°K MESAJLARI VERÄ°LDÄ°

Ereğli Belediye ve Birlik Başkanı Hüseyin Uysal önderliğindeki toplantıdan Zonguldak için birlik mesajı çıktı. Toplantıya katılan 21 Belediye Başkanı, belediyeler arasında işbirliği ve yardımlaşma sağlanması konusunda karar aldı.

TOPLANTIYA YOÄžUN KATILIM OLDU

BaÅŸkan Uysal’ın ev sahipliÄŸinde yapılan toplantıya, Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, Devrek Belediye BaÅŸkanı Mustafa Semerci, Çaycuma Belediye BaÅŸkanı Bülent Kantarcı, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, Kilimli Belediye BaÅŸkanı Ali Aslankılıç, Gökçebey Belediye BaÅŸkanı Vedat Öztürk, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, Kandilli Belediye BaÅŸkanı Mustafa Aydın, ÇaydeÄŸirmeni Belediye BaÅŸkanı Satılmış GebeÅŸ, ÇatalaÄŸzı Belediye BaÅŸkanı Adnan Akgün, Beycuma Belediye BaÅŸkanı Vural KundakçıoÄŸlu, Elvanpazarcık Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uzun,Gelik Belediye BaÅŸkanı Burhan Sezgin,Gümeli Belediye BaÅŸkanı Ahmet Saydam,Filyos Belediye BaÅŸkanı Ömer Ãœnal,NebioÄŸlu Belediye BaÅŸkanı Ertan AydoÄŸan,Saltukova Belediye BaÅŸkanı Zerrin GüneÅŸ,Bakacakkadı Belediye BaÅŸkan Vekili Ä°lyas Özbay ve Karaman Belediye BaÅŸkan Vekili Cemal Karakoç’un yanı sıra, Ä°l Özel Ä°daresi Genel Sekreteri Recep DemirtaÅŸ, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcıları ve  ZONÇEB yönetimi katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo