13 o C Kdz. Ereğli

Toplantı, 5 dakika sürmedi!

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Toplantısı’nın 4’üncü oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Başkanlığında gerçekleştirildi.

Siyaset 6 yıl 4 ay 17 gün 12 saat 39 dakika önce 1000

Haberi Paylaşın

Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda ki toplantıda gündem dışı yaptığı konuşmada, geçtiğimiz Cuma günü üniversitenin ulaşım mühendisliğinden gelen bazı öğretim görevlilerin ilçede kent içi ulaşım planlamasına yönelik çalışmalar yaptığını söyledi. Uysal, bu konuyla ilgili detaylı açıklamayı yarınki meclis toplantısında yapacağını belirtti.

"TURİZM KONUSUNDA ZENGİNİZ AMA…”
Uysal, hafta sonu ise şehirde İstanbul Rehberler Odası Başkanı Hakan Eğinoğlu ve yönetimi ile birlikte 48 tur rehberini ağırladıklarını ifade ederek, “onlarla da görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerdeki turizm çalışmalarımızı komisyonlar ve çalıştaylar olarak da devam ettireceğiz. Son derece de güzel oldu. Her zaman dediğimiz gibi Kdz. Ereğli İlçemizin büyük zenginlikleri olmasına rağmen, büyük bir yoksunluğu yaşıyoruz. Bizler de bunu fark ettiğimi için önümüzdeki günlerde bu çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.
Meclis gündeminde bulunan iki maddenin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. Meclis toplantıları yarın (12 Aralık Salı) 5’inci oturumla devam edecek.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 13 saat 42 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 14 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 8 saat 59 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 12 saat 44 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 6 saat 12 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 8 saat 33 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 2 saat 48 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 10 saat 55 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 12 saat 2 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !