Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TOPÇALILARA MÜJDE!..

TOPÇALILARA MÜJDE!..

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Hamzafakıhlı, Bölücek ve Topçalı Mahallelerini ilgilendiren doÄŸalgaz, yeni imar yolu ve Gülüç Irmağı’nın ıslahı ile ırmak üzerine köprü yapılması gibi konuların ele alındığı toplantıyı Topçalı Mahalle Muhtarlığında yaptı.

Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Esra Alpago, Ä°mar ve Åžehircilik Müdürü Erol Kırklareli ve Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Tayfun Külcü, Dergaz EreÄŸli Ä°ÅŸletme Müdür Yardımcısı Ender Onur, Topçalı Muhtarı Åžakir BaÅŸol ve mahalle halkının da hazır bulunduÄŸu toplantıda imar yolu ve köprü projesi ile Topçalı’ya doÄŸalgaz konularını ele aldı.

TOPÇALI’YA DOÄžALGAZ HAYIRLI OLSUN

BaÅŸkan Uysal, Dergaz’ın birbuçuk ay gibi kısa bir sürede doÄŸalgazın Topçalı’ya geleceÄŸini belirterek, “Ekim ayı ortalarında doÄŸalgaza kavuÅŸacaksınız. Åžimdiden aboneliklerinizi alın ve tesisatlarınızı yaptırın. Topçalı’ya hayırlı ve uÄŸurlu olsun” dedi. Topçalı Muhtarı Åžakir BaÅŸol’da BaÅŸkan Uysal’ın giriÅŸimleriyle yaptırılacak olan doÄŸalgazın mahalleliyi sevindirdiÄŸini belirterek Uysal’a teÅŸekkür etti.

TIR’LAR MAHALLE İÇİNDEN GEÇMEYECEK

BaÅŸkan Uysal Topçalı’da Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) giden TIR’ların yüzünden insanların gürültü ÅŸikâyetinin had safhaya ulaÅŸtığını belirterek belediye imar planında yer alan 550 metre uzunluÄŸunda ve 15 metre geniÅŸliÄŸindeki yolun yapımına baÅŸlanacağını ve istimlâk bedellerinin de belediye tarafından ödeneceÄŸini söyledi.

EŞLERİNİZ VE ÇOCUKLARIZ SEVİNECEK

“Bu yolun yapımına en çok eÅŸleriniz ile çocuklarınız sevinecek ve büyükleriniz rahat edecek” diyen BaÅŸkan Uysal, gürültüden ve ezilme tehlikesinden bölge halkının kurtulacağına da dikkat çekerek eski yolun da bakım ve tadilatının yapılacağını belirtti.

GÜLÜÇ IRMAĞI ÜZERİNE KÖPRÜ İSTEĞİ

Devlet Su Ä°ÅŸleri Bölge Müdürlüğü’nün (DSÄ°) Gülüç Irmağı’nı ıslah projesi çalışması için arazi konusunda da yardımcı olmasını isteyen BaÅŸkan Uysal’a Topçalılar da, “15-20 metreye kadar yerlerimizden feragat ederiz” dediler.

Topçalılar 3 mahalle muhtarının ortak aldığı kararla Gülüç Irmağı üzerine yapılacak köprünün de bir an önce baÅŸlamasını için BaÅŸkan Uysal’ın giriÅŸimde bulunmasını istediler.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo