Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Tişörtlerin Gelirini Demokrasi Şehitlerine Bağışladı!.

Tişörtlerin Gelirini Demokrasi Şehitlerine Bağışladı!.

Alaplı’da, hediyelik eÅŸya satıcısı Yıldır Ulukaya, kendi tasarladığı "Milli Ä°rade Bekçisi" ve "Halk Özel Harekat" yazılı tişörtlerinden elde ettiÄŸi gelirin tamamını 15 Temmuz darbe giriÅŸimi ÅŸehitleri için açılan kampanyaya bağışladı.

Ulukaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe giriÅŸiminin ardından CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın, "demokrasiye sahip çıkın" çaÄŸrısı üzerine sokaklara dökülen vatandaÅŸlar için tişörtler tasarladığını söyledi.

Tasarladığı tişörtleri ilçe meydanında açtığı tezgahta demokrasi nöbetlerine katılan vatandaÅŸlara sattığını ifade eden Ulukaya, şöyle devam etti: 

"FETÖ’nün darbe giriÅŸiminin ardından CumhurbaÅŸkanımız ErdoÄŸan’ın çaÄŸrısına uyarak sokaklara çıkarak demokrasimize sahip çıktık. Demokrasi nöbetleri sırasında kendim tasarladığımı tişörtü giymeye baÅŸladıktan sonra demokrasi nöbeti tutan insanlar da tişörtten istemeye baÅŸladı. Ben de 10 liradan sattığım 250 tişörtten 2 bin 500 lira gelir elde ettim ve bu gelirin tamamını demokrasi ÅŸehitlerimiz için açılan yardım kampanyasına bağışladım. Allah bize bir daha bu tür acılar yaÅŸatmasın. Demokrasiye sahip çıkma adına canlarını feda eden ve bu uÄŸurda ÅŸehitlik mertebesine eren vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yüce milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabırlar diliyorum."

 

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo