13 o C Kdz. Ereğli

Tırın dorsesinde inanılmaz kaza!

Dorsede mermerlerle birlikte seyahat eden 45 yaşındaki Mehmet Şen’in ayakları mermerlerin altında kaldı. Adeta enkaz anının yaşandığı olay yerindeki yaralı, uzun uğraşlar sonrası mermerin forklift ile kaldırılması üzerine sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Asayiş 6 yıl 8 ay 28 gün 22 saat 35 dakika önce 1689

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta, mermer yüklü tır manevra sırada sırasında halatlardan biri koptu, bir kişi tonlarca ağırlıktaki mermerlerin altında kaldı.
Edinilen bilgiye göre, Yeşil Mahalle Komiser Sadi Bey Caddesi’nde, Emrah Y. (28) idaresindeki 67 LF 702 plakalı tıra bağlı 67 LG 634 plakalı dorsenin üzerindeki 22 tonluk mermer atölyeye taşınmak istendi. Sürücü, tırı atölyenin yakınındaki geniş alanda geri manevra ile döndürmek istedi. Bu sırada tonlarca ağırlığındaki mermerlerin bağlı olduğu halat bir anda koptu. Dorsede seyahat halinde bulunan Mehmet Şen’in ayakları bir ton ağırlığındaki mermerin altında kaldı.
Olayın yaşandığı yerde bulunan bir firmanın yetkilileri forklift tabir edilen araçla talihsiz adamın üzerindeki mermerleri kaldırmaya çalıştı. Bu sırada talihsiz adamın arkadaşları da odun ile mermerleri sabitlemeye çalıştı.
AFAD ve itfaiye sevk edildi
Mehmet Şen’in yaklaşık bir ton mermerin altında kalan ayakları için kurtarma çalışmaları başladı. Olay yerine AFAD ve sağlık ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de sevk edildi. Ekiplerin kısa süreli çalışmasının ardından talihsiz adam bulunduğu yerden kurtarılarak sedyeye alındı. Ayakları ezilen Şen, ambulanstaki tedavisinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada müdahalesi yapılan Mehmet Şen, ileri tetkik ve tedavi için BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Şen’in sağlık durumu ciddiyetini korurken, sürücü Emrah Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 23 saat 13 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 14 saat 25 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 21 saat 26 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 18 saat 30 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 18 saat 4 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 15 saat 43 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 12 saat 19 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 22 saat 47 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 16 saat 54 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 20 saat 20 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI