Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Tırın dorsesinde inanılmaz kaza!

Tırın dorsesinde inanılmaz kaza!

Dorsede mermerlerle birlikte seyahat eden 45 yaşındaki Mehmet Åžen’in ayakları mermerlerin altında kaldı. Adeta enkaz anının yaÅŸandığı olay yerindeki yaralı, uzun uÄŸraÅŸlar sonrası mermerin forklift ile kaldırılması üzerine sıkıştığı yerden kurtarıldı.


Zonguldak’ta, mermer yüklü tır manevra sırada sırasında halatlardan biri koptu, bir kiÅŸi tonlarca ağırlıktaki mermerlerin altında kaldı.
Edinilen bilgiye göre, YeÅŸil Mahalle Komiser Sadi Bey Caddesi’nde, Emrah Y. (28) idaresindeki 67 LF 702 plakalı tıra baÄŸlı 67 LG 634 plakalı dorsenin üzerindeki 22 tonluk mermer atölyeye taşınmak istendi. Sürücü, tırı atölyenin yakınındaki geniÅŸ alanda geri manevra ile döndürmek istedi. Bu sırada tonlarca ağırlığındaki mermerlerin baÄŸlı olduÄŸu halat bir anda koptu. Dorsede seyahat halinde bulunan Mehmet Åžen’in ayakları bir ton ağırlığındaki mermerin altında kaldı.
Olayın yaşandığı yerde bulunan bir firmanın yetkilileri forklift tabir edilen araçla talihsiz adamın üzerindeki mermerleri kaldırmaya çalıştı. Bu sırada talihsiz adamın arkadaşları da odun ile mermerleri sabitlemeye çalıştı.
AFAD ve itfaiye sevk edildi
Mehmet Åžen’in yaklaşık bir ton mermerin altında kalan ayakları için kurtarma çalışmaları baÅŸladı. Olay yerine AFAD ve saÄŸlık ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de sevk edildi. Ekiplerin kısa süreli çalışmasının ardından talihsiz adam bulunduÄŸu yerden kurtarılarak sedyeye alındı. Ayakları ezilen Åžen, ambulanstaki tedavisinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada müdahalesi yapılan Mehmet Åžen, ileri tetkik ve tedavi için BEÃœ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Åžen’in saÄŸlık durumu ciddiyetini korurken, sürücü Emrah Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo