Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TİMEF BAŞKANI EREĞLİ'YE GELDİ

TİMEF BAŞKANI EREĞLİ'YE GELDİ

Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Gürel, Ereğli`de ERMED yönetimi ile bir araya geldi.


Kdz. Ereğli’de kısa süre önce kurulan Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED)’ne hayırlı olsun demek için ilçeye gelen TİMEF Başkanı Şakir Gürel, “Burada nitelikli ve aktif gazetecilerle tanışmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. ERMED’i Yeni Nesil Medya Federasyonu kurucuları arasında görmek isteriz.” diye konuştu. ERMED Başkanı Doğan Gönüllü ve gazetecilerle istişarede bulunan Gürel, ilçede protokol ziyaretleri de gerçekleştirdi. 

Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Gürel, beraberinde Proje Koordinatörü Sultan Tapdık ile birlikte 2 Haziran Çarşamba günü Kdz. Ereğli’ye gelerek kısa süre önce kurulan Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) yönetici ve üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

MESLEK BİRLİĞİ HEDEFİ

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda ERMED yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Gürel, Gönüllü ile uzun yıllara dayanan dostlukları ve dayanışmaları olduğunu ifade ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti ve yönetime çalışmalarında başarılar diledi. 

TİMEF ile kurulum aşamasında olan AVKON’un yapısı ve hedefleri hakkında bilgi veren Gürel, Avrupa Birliği ve İçişleri Bakanlığı fonu ile gerçekleştirdikleri uluslararası ve ulusal projelerden örnekler verdi ve ERMED ile de ortak projeler yapmak istediklerini kaydetti. 

TİMEF’in de aralarında olduğu İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF), Dijital Medya Federasyonu (DİMEF), Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu (TDGF) ile birlikte Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu (AVKON)’nu kurmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen Gürel, amaçlarının tüm meslek örgütlerini bir araya toplayacak Medya Meslek Birliği oluşturmak olduğunu dile getirdi. 

GÜREL: “BURADA NİTEKİLİKLİ GAZETECİLERLE TANIŞTIK”

“Burada nitelikli ve aktif gazetecilerle tanışmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. ERMED’i Yeni Nesil Medya Federasyonu kurucuları arasında görmek isteriz. ” diye konuşan Gürel, böylece tüzük hazırlıkları ve stratejik plan aşamasında olan AVKON’un bölgesel, ulusal ve uluslararası çapta dayanışma sergileyerek etkinlikler düzenleyeceğini sözlerine ekledi. Bir çok ilde Anadolu Medya Çalıştayları düzenlediklerini hatırlatan Gürel, Medyanın Kadın Dili Projesi kapsamında 5. Anadolu Medya Çalıştayına hazırlık yapıldığını söyledi. 

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Gürel, özetle sorunların hukuksal ve mesleki etik değerlerin ön planda olacağı platformlarda çözülebileceğini kaydetti. 

GÖNÜLLÜ: “UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ, İŞBİRLİĞİNE VARIZ” 

ERMED Başkanı Doğan Gönüllü de, yönetim kurulu ve tüm üyeler adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İhtiyaçtan kaynaklanan şartlarda kurduğumuz derneğimizde uyum içerisinde çalışıyoruz. Arkadaşlarımız heyecanla etkinlikler yapılmasını arzu ediyorlar. Kısa zamanda ilk genel kurulumuzu gerçekleştirip aktif etkinliklere başlayacağız. Bizde bu anlamda gerekli adımları atarak Yeni Nesil Medya Federasyonu kurucuları arasında yer almak ve Medya Meslek Birliği kurulmasına destek vermek isteriz.” diye konuştu. 

Karşılıklı hediye takdiminde bulunulan ziyarette ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Aksakal, Aykut Ateş, Yeşim Çakır, Arzu Tekin, Saadettin Yıldızhan ve Fahrettin Özaydın’ın yanı sıra üyeler Yusuf Zobar, Zeliha Kapan ile İHA Muhabiri Yasin Akçın ve Ülkü Gönüllü’de hazır bulundu. 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo