Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TİLKİ, ‘O SEN OLSAN BARİ’ DEDİ

TİLKİ, ‘O SEN OLSAN BARİ’ DEDİ

Zonguldak`ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla “Gençlik Festivali” gerçekleştirildi. Belde halkı, zafer sevincini coşku ile kutladı.


Edinilen bilgiye göre, etkinlik kapsamında beldeye gelen sanatçı Aleyna Tilki, bir buçuk saat kaldığı sahnede şarkılarını Gülüç için söyledi.    
Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, sahne konuşmasında, son dönemde ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların yanı sıra yeni eğitim öğretimin açılacak olmasından ötürü Gençlik Festivali düzenleyerek vatandaşları eğlendirmek istediklerini söyledi. Demirtaş, “buyurun Aleyna Tilki burada. Söz verdik, getirdik. Zonguldak, Ereğli, Alaplı, Akçakoca, Bolu, Düzce, Adapazarı'na kadar uzandık. Gülüç'ü Zonguldak'ın parlayan yıldızı yaptık. Festivaller bundan sonra en güzel şekilde Gülüç'te olacak, en güzel sanatçılar da buraya gelecek" dedi.

COŞTURDU
Gençlik Festivalinde konser veren genç popcu Aleyna Tilki, birbirinden güzel şarkılarını hayranları için seslendirdi. "o sen olsan bari", "yalnız çiçek" ve "cevapsız çınlama" gibi şarkılarını seslendiren Tilki'ye hayranları da eşlik etti. Beldede, görülmeye değer renkli görüntüler oluştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo