Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

THY YÜZDE 20 İNDİRİM!.

THY YÃœZDE 20 Ä°NDÄ°RÄ°M!.

Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Müdürü Mehmet Akalın, BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’nun seçimler öncesinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaptığı konuÅŸmada THY ile iki kiÅŸiden dokuz kiÅŸiye kadar aynı soyadını taşıyan aile mensuplarının seyahat etmesi durumunda yüzde 20 indirim kampanyası müjdesinin 1 Kasım’da uygulanmaya baÅŸladığını söyledi.

THY Frankfurt Müdürü Mehmet Akalın, Türk Hava Yolları’nın Frankfurt’taki faaliyetlerine ve hedeflerine iliÅŸkin soruları yanıtladı. THY’nin Frankfurt’tan Ä°stanbul Atatürk Havalimanı’na günde 4, Sabiha Gökçen Havalimanı’na haftada 9 ve Ankara’ya da haftada 3 sefer icra ettiklerini ifade eden Akalın, THY olarak Frankfurt’tan daha fazla sayıda sefer icra etmek için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

THY olarak Hem Ä°stanbul’a hem Türkiye’ye daha fazla turist taşımak ve daha fazla iÅŸ baÄŸlantısı üretmek üzere yolcuları taşımayı amaçladıklarını aktaran Akalın, "Sadece Ä°stanbul ve Türkiye deÄŸil, doÄŸru yönlü trafiÄŸimizin olduÄŸu, örneÄŸin Almanya’dan ya da Frankfurt’tan Afrika noktalarına, Orta DoÄŸu’ya, Uzak DoÄŸu’ya hatta Avrupa’nın doÄŸusuna daha fazla sayıda baÄŸlantı üretmeyi hedefliyoruz" dedi.

THY Frankfurt Müdürü Akalın, geçen yılın ocak-eylül döneminde 41,4 milyon olan toplam yolcu sayısının, 2015 yılının aynı döneminde 46,5 milyona ulaÅŸtığını hatırlatarak, yolcu sayısında Frankfurt’taki uçuÅŸlarda da arttığına dikkati çekti.

Frankfurt Havalimanı’nın da Avrupa’nın en büyük merkezlerinden olduÄŸunu anımsatan Akalın, "Ä°stanbul’u THY olarak Avrupa’nın en önemli, en verimli merkezi ÅŸeklinde konumlandırmak peÅŸindeyiz. Bunu da Yeni Havalimanı’yla gerçekleÅŸtirebileceÄŸimize inanıyoruz. Bunun bize çok büyük faydaları olacak. Yeni Havalimanı Projesi’ni sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni Havalimanı bize olduÄŸu kadar diÄŸer taşımacılara da yeni fırsatlar oluÅŸturacak" diye konuÅŸtu.

"THY için yeni uçuş noktaları Türkiye için de yeni pazarlar anlamına gelebilir"

Akalın, Türkiye ekonomisindeki pozitif geliÅŸmelerin, THY’nin büyümesini de etkilediÄŸini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz, burada gerek Türk iÅŸ adamları gerekse yabancı iÅŸ adamları için bir köprü vazifesi görüyoruz. Henüz uçuÅŸ gerçekleÅŸtirmediÄŸimiz noktalara baktığınızda, o noktalara uçuÅŸ baÅŸlattıktan sonraki ekonomik verilerinde de hem ithalat hem ihracat anlamında inanılmaz deÄŸiÅŸim yaÅŸandığını görürsünüz. Türk ekonomisi için de ihracat en önemli kalemlerden bir tanesi. THY de yaptığı iÅŸ itibarıyla en büyük ihracatçılardan... Zira merkezimizin Türkiye’de bulunması ve satışlarımızın önemli kısmının yurt dışı merkezli olması nedeniyle kazandığımız geliri Türkiye’ye taşıyoruz. Bu bir bakıma ihracat anlamına da geliyor."

 

THY ile uçuşlarda yüzde 20 indirim müjdesi

Akalın, BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’nun seçimler öncesinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaptığı konuÅŸmada verdiÄŸi "THY ile iki-dokuz kiÅŸi arasında ailecek seyahat edenlere yüzde 20 indirim müjdesi"nin de 1 Kasım’da uygulanmaya baÅŸlandığını söyledi.

Ä°steyen vatandaÅŸların söz konusu kampanyadan faydalanabileceÄŸini vurgulayan Akalın, "BaÅŸbakanımızın müjdesini verdiÄŸi kampanyayı uygulamaya baÅŸladık. 2 kiÅŸiden 9 kiÅŸiye kadar aynı soyadını taşıyan aile mensupları, THY ile seyahat ettiÄŸi takdirde yüzde 20’lik indirim sunma imkanına sahibiz. Gerek acentelerimizde gerekse THY ofislerinde indirimli biletleme yapabiliyorlar" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Akalın, THY’nin, uçuÅŸ korkusu yaÅŸayanlar için Ä°stanbul’da pilot ve psikologlar eÅŸliÄŸinde eÄŸitim programları düzenlediÄŸini ve uçuÅŸ korkusu yaÅŸayanların söz konusu programa baÅŸvurabileceÄŸini de sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo