Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TETİKER’E SON GÖREV

TETİKER’E SON GÖREV

66 yaşında görevi başında vefat eden Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Yaşar Tetiker, sonsuzluğa uğurlandı.


Tetiker için yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttüğü ETSO önünde tören düzenlendi.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, törende yaptığı konuşmada, Tetiker’in mesai arkadaşı olduğunu anımsattı, kısa sürede O’nu sevdiğini söyledi. Tetiker’in renkli kişiliği olduğunu ifade eden Çınar, şöyle dedi:
“O’nun amel defteri açıktır”   
“Yeni tanımış olmama rağmen O’nu kaybetmiş olmaktan dolayı gerçekten derin üzüntü içerisindeyim. Çok sevmiştim kendisini, iyi dost olmuş idik. Bir kere renkli bir kişilikti. Cemiyetin önünde bir insandı. Toplumu faydalı işler yapan bir insandı. 20 yılı aşkın bir süredir bir Ereğli gibi, sanayi bölgesindeki büyük bir şehir konumundaki yerde ticaret ve sanayi odası başkanlığı yapmak önemli bir görevdir.
Bu, halkımıza ve şehrimize hizmet adına çok önemli bir görevdir. Sözü net, kişiliği renkli, mert, doğru bir insandı. İyi bir adamdı. Kısa tanışmışlığımız içinde insanları birbirlerine hak geçirirler, bir tebessüm bile hak doğurabilir. Ben kendisine hakkımı helal ediyorum.
Son günlerinde görüşmek istedik. Telefonda oğulları ile görüştük fakat kendi rahatsızlığından dolayı bu mümkün olmamıştı. O’nu özledik, özleyeceğiz.
Buradaki örtünün üzerinde belirtilen ayette olduğu gibi, ’bütün canlılar ölümü tadıcıdır. Hepiniz bana döndürüleceksiniz’ diyor Cenabı Allah. Bu iş sırayla, kimi erken kimi vaktinde gider. Ama şu bilinen bir geçek ki ölümü aşmak dediğimiz şey, insanlar eser bırakarak ölümsüzleşirler. Kendi literatürümüzdeki deyişiyle ’amel defterlerini açık bırakarak’ ölümsüzleşirler. Hiçbir şey yetmese bile, Organize Sanayi Bölgesi’ni şehrimize kazandırılmasındaki o öncü rolü, oradan üretilecek her bir ürün ekonomi, oradan faydalanacak her bir insan sayesinde O’nun amel defteri açıktır.”
Törende AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da yaptıkları konuşmalarda, duydukları üzüntüleri dile getirerek merhum Tetiker’e rahmet dilediler.
Yalçın: Onur Duyduk
ETSO Yönetim Kurulu Başkanvekili Sertan Yalçın ise Tekirer ile birlikte çalışmaktan onur duyduğunu belirttiği sözlerinde, “önceki dönemlerde beraber çalıştıkları arkadaşlarında olduğu gibi bizde O’nunla çalışmaktan gurur ve onur duyduk. O’ndan pek çok şey öğrendik” diye konuştu.
Tetiker’in cenazesi, yapılan duanın ardından cenaze namazı kılınmak üzere Bozhane Camisi’ne götürüldü.
Tetiker’in oğullarının taziyeleri kabul ettiği törene bürokrasi, siyaset, iş dünyası ve asker erkandan pek çok kişi katıldı.

Haber yayına hazırlandığı sürede Tetiker son yolculuğa uğurlanıyordu.       

TETİKER’E SON GÖREV

66 yaşında görevi başında vefat eden Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Yaşar Tetiker, sonsuzluğa uğurlandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Dilara Uzay-Evren Açıkgöz

26 Aralık 2017 - 15:28

Başsağlığı diliyorum

Yorum Yazın

Canlı Radyo