Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Tetiker, TSO’nun onursal başkanı ilan edildi

Tetiker, TSO’nun onursal başkanı ilan edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde görevi başındayken hayatını kaybeden Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, son yapılan meclis toplantısında oy birliği ile Kdz. Ereğli TSO’nun Onursal Başkanı ilan edildi.


Karadeniz Ereğli TSO Başkanvekili Sertan Yalçın, önceki gün hayatını kaybeden Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, 1992’den bu yana Ereğli’ye önemli hizmetleri olduğunu belirterek, son yapılan meclis toplantısında kendisinin Onursal Başkan ilan edilmesi kararı alındığını söyledi.
Yalçın konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada “Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının çeşitli organlarında görev yaptıktan sonra 1992 yılında yapılan seçimler neticesinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen ve başarılı hizmetlerle imza atan Yaşar Tetiker rahatsızlığı nedeniyle sadece iki dönem ara verdikten sonra 09.05.2013 tarihinde yeniden Başkan seçilmiştir. Son döneminde, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa rağmen görevlerini aksatmadan yürüten ve ara verdiği dönemler nedeniyle eksik kalan projeleri tamamlamaya çalışan Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalıktan ne yazık ki kurtulamayarak 26.12.2017 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuş ve ebediyete uğurlanmıştır. Görev yaptığı 20 yıla yakın bir süre içinde birçok başarılı projeye imza atan Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker’ in görevi başında iken vefat etmesi ve Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinin kurulması ve hayata geçirilmesi başta olmak üzere geçmişteki çok başarılı hizmetleri Oda Meclisimizin 27.12.2017 tarihinde yapılan toplantısında ele alınmış ve Yaşar Tetiker’ in Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Onursal Başkan” ilan edilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir. Bu vesileyle, Onursal Başkanımız Sn. Yaşar Tetiker’ i bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor ve bu kararın alınmasını sağlayan Meclisimizin değerli üyelerine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo