Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TETİKER, GELECEKTEN UMUTLU!.

TETİKER, GELECEKTEN UMUTLU!.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, Türkiye’nin gelecek 25 yılda Çin’den sonra büyüme gösteren ikinci ülke olacağını söyledi. 

Tetiker, TSO hizmet binasında gazetecilere yaptığı açıklamasında, ekonominin iyi noktalara ulaşması için çaba gösterildiğini belirtti.

Türkiye’nin coğrafi konumu gereği zorlu bir noktada olduğunu ifade eden Tetiker, "Çevrede Irak, Suriye, İran, Rusya var. Ortadoğu kan gölüne dönmüş durumda. Türkiye’nin bu süreçten etkilenmemesi mümkün değil. Türkiye’nin gelecek 25 yılında, Çin’den sonra en fazla büyüme gösteren ikinci ülke olması bekleniyor. Savaşlar bittikten sonra istikrara bir şekilde kavuşacak olan bu ülkeler yeniden yapılanmaya girecek. Lojistik ve avantaj olarak kullanacakları tek ülke ise Türkiye’dir" dedi. 

Tetiker, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın talimatıyla ilçede taşıyıcılar kooperatifi kurduklarını, 2016 yılı hedefleri içerisinde ise Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları tarafından Bölge Satış Ofisinin ilçede bulunması için çaba göstereceklerini kaydetti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo