Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TESLİM OLDULAR!..

TESLÄ°M OLDULAR!..

Düzce’nin KaynaÅŸlı ilçesinde çıkan silahlı kavgada annesi ve kız kardeÅŸini öldürdüğü, akrabalarından 5 kiÅŸiyi yaraladığı iddia edilen Erol Åž. (52) ile oÄŸlu Erdinç Åž, jandarmaya teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, Darıyeri Mengencik köyünün Hacı Mehmet Mahallesi’nde, Esma Åž. (70) ve kızı Hanife Åž’yi (47) öldürdükleri iddiasıyla aranan Erol Åž. ile oÄŸlu Erdinç Åž’nin yakalanması için bölgedeki ormanlık arazide çalışma baÅŸlatıldı.

Özel eÄŸitimli jandarma iz takip köpeÄŸi "Ekin"in de kullanıldığı aramalar sürerken, Erol Åž. ve Erdinç Åž’nin Ä°l Jandarma Komutanlığına giderek teslim olduÄŸu öğrenildi.

Tarafların, geçen yıl fındık bahçesinde jandarma gözetiminde hasat yaptığı belirtildi.

Darıyeri Mengencik köyünün Hacı Mehmet Mahallesi’nde, Esma Åž. ile uzun yıllardır fındık bahçesindeki mahsulü toplama konusunda anlaÅŸmazlık yaÅŸadığı belirtilen oÄŸlu Erol Åž. (52) ve torunu Erdinç Åž. arasında tartışma çıkmıştı. Erol Åž’nin, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında getirdiÄŸi pompalı tüfekle bahçede fındık toplayan annesi Esma Åž. ve kız kardeÅŸi Hanife Åž’yi vurarak öldürdüğü, diÄŸer kız kardeÅŸi Hatice T. (49) ile yeÄŸenleri Aykut Åž. (26), Türkan Åž, Yasemin T. (16) ve Yeliz Y’yi (34) yaralayarak, oÄŸlu Erdinç Åž. ile kaçtığı iddia edilmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo