Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Terzi: "Kazanmaya devam edeceğiz"

Terzi: "Kazanmaya devam edeceÄŸiz"

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, yeni transferlerin takıma katkı vermesiyle takımın daha da oturduÄŸu, ÅŸehir olarak iyi bir moral bulduklarını, kazanmaya devam edeceklerini söyledi. 
Terzi, gazetecilere açıklamasında, oyuncuların formanın hakkını verdiklerini söyledi. Güzel bir futbolcu topluluğu yakaladıklarını anlatan Terzi, şöyle konuştu:
“Çocukların bu kadar sıkıntılara raÄŸmen sahada çıkıp formanın hakkını vermesi bizi sevindiriyor. Takım bizim gittikçe daha da oturuyor. Daha da herkes bir birine alıştı. Yeni oynayan arkadaÅŸlar var takımın içinde iyi konsantre oldular iyi uyum saÄŸladılar. Özellikle devre arası aldığımız oyuncularında takıma katkı vermeleri beni çok mutlu ediyor. Biliyorsunuz 11’de oynayan 4 tane iyi oyuncumuz transfer olmuÅŸtu. Devre arası alınan iyi oyuncular büyük ihtimalle takımlarını katkı veremiyorlar. Ama biz o sabrı gösterdik. Zaman zaman 10 dakika 20 dakika ve sonra 90 dakika oynattık. Onlar da bize katkı vermeye baÅŸladı. Ä°nÅŸallah kazanmaya devam edeceÄŸiz. Åžehir olarak iyi bir moral bulduk. Herkesin takıma bakış açısı pozitif oldu. Åžehirden gelen desteÄŸi de takım hakkediyor."
"Maddi krizi yönetim çözdü" 
Oyuncuların maddi krizi yönetimle çözdüğünü ifade eden Terzi, "ÇoÄŸu takımın bu krizleri atlatamadığını biliyoruz. Dağıldığını biliyoruz. Darıca takımının da bu krizi atlatmadığını biliyoruz. Burada karakterli topluluk var. Bu çocuklar iyi çocuklar. Bu krizi büyütmeden yönetme görüşerek bu krizi çözdüler. Sezon sonuna kadar pembe tablo yok. Biz ÅŸuan krizden biraz uzaklaÅŸtık. Ligi bitirdik gibi ÅŸu an bir hava yok. Öyle bir hava takımı patlatır. Bizi bekleyen 12 tane zor maç var. Ä°nÅŸallah o maçları da güzel ÅŸekilde geçeceÄŸiz. Sonra rüzgar bizi nereye götürürse oraya gideceÄŸiz" diye konuÅŸtu. 
"BildiÄŸimiz oyuncuları aldık" 
Terzi, transferde bildikleri oyuncuları aldıklarını söyleyerek, şunları kaydetti:
"Tanımadığımız oyuncuları almadık. Onlar bildiÄŸim oyuncular. Onların bu takıma katkı vereceÄŸini de biliyordum. Åžahin ve Mustafa’nın antrenman düzenini artırdıklarında onlardan da mutlaka faydalanacağız. Burada gözden kaçan Okan Eken’in form grafiÄŸi arttıkça takım gücü artıyor. Ben her zaman herkese ne dedim sabırlı olun. Çünkü çocuk hastalıktan sakatlıktan çıktı. Ona bizim aşırı yük vermemiz Okan’ı kaybedecektik. Okan’ı niye sabrettiÄŸimizi de herkes gördü.”
"Eksiklerin yerlerini gençler dolduracak" 
Cahit Terzi, eksiklerin yerini gençlerin dolduracağını söyleyerek, "bizim takımda ikinci yarı Berkan ve Mert’in performansı öne çıktı. Gerçekten ikisi de çok iyi oynuyor. Hüseyin de bu orta üçlüye katkı veriyor. O üçlü Bölgesel Amatör Lig'den gelen üçlü. Bizim alternatiflerimiz var. Oraya hazırladığımız gençler var. Zaman zaman onlara ÅŸans veriyoruz. Kaan, Akif ve Rıdvan var. Eksiklerini hissedeceÄŸiz ama gençlerin bize katkı vereceÄŸini düşünüyorum" ifadelerine yer verdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo