14 o C Kdz. Ereğli

TERMİNALDE ÖLÜM-KALIM ANLARI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Asayiş 5 yıl 12 gün 2 saat 24 dakika önce 17885

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, uğradığı silahlı saldırıda pompalı tüfekle vurulan bir kişi ağır yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Alaplı Terminal içinde saatler 02.00’yi gösterdiğinde Rıdvan K’nun (26), iddiaya göre Halil T’nin kız arkadaşına mesaj attığı iddia edildi. Halil T’nin terminalde olduğunu duyan Rıdvan K, terminal içindeki büfeye daha önce koyduğu pompalı tüfek ile Halil T’yi ayağından vurdu. Can havli ile Rıdvan K’nin elindeki pompalı tüfeğe sarılan Halil T, boğuşmaya başladı. İki kişinin boğuşması polisin gelmesi ile son buldu. Rıdvan K, gözaltına alınırken, Halil T. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından önce Ereğli Devlet Hastanesi’ne, ardından da Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Halil T’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Yaşanan olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Halil T’nin terminal tuvaletine girdiği, Rıdvan K’nin büfeden aldığı pompalı tüfek ile Halil T’yi vurması, ikilinin uzun süre boğuştuktan sonra polisin gelmesi ve Rıdvan K’i gözaltına aldığı, Halil T’nin ise telefon etmeye çalıştığı görülüyor.

TERMİNALDE ÖLÜM-KALIM ANLARI

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 2 saat 17 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 17 saat 29 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 30 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 34 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 21 saat 8 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 15 saat 23 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 1 saat 51 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 19 saat 58 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
20 saat 57 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 23 saat 24 dakika önce KAZA ; 2 YARALI